2777
عنوان

گرسنمههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 28 پست
من از ۸ سالگی گاز روشن کردن بلد بودم

مامانم هنوز یادم نداده☹😂

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!
مامانم هنوز یادم نداده☹😂

یا خود خدااااا 

من ۱۱ سالگی بچه داریم میکردمممممم

مامانم رفت بیمارستان داداش یسالم موند پیش ۵ روز

من به آرزوی هام قول رسیدن دادم 🌹برای حاجت رواییم بی زحمت یدونه صلوات برام بفرستید🍃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یا خود خدااااا  من ۱۱ سالگی بچه داریم میکردمممممم مامانم رفت بیمارستان داداش یسالم موند پیش ۵ ...

من یکی باید خودمو نگه داره☹😂😂😂

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!
تک فرزندی؟

نه یه داداش کوچیکتر دارم اون آشپزی بلده ولی اونم خونه نیس با مامانم بیرونه☹💔😂

نه یه داداش کوچیکتر دارم اون آشپزی بلده ولی اونم خونه نیس با مامانم بیرونه☹💔😂

تو شوهر نکن🤣

من به آرزوی هام قول رسیدن دادم 🌹برای حاجت رواییم بی زحمت یدونه صلوات برام بفرستید🍃
تو شوهر نکن🤣

شوهر نکنم از گرسنگی میمیرم به یک عدد شوهر آشپزی کن خونه تمیز کن نیاز دارم☹😂

ن فعلا یا داره طبهم خیانت میکنه،یا بچم سرش شلوغه ولی شما نگران نباشین علی حرف منو زمین نمیندازه😌😂 ...

❤😂

😂😂😂 یخ یخ بخور

آشپزخونه دوره حال ندارم ☹😂

شوهر نکنم از گرسنگی میمیرم به یک عدد شوهر آشپزی کن خونه تمیز کن نیاز دارم☹😂

یدفعه بگو کلفت میخوام دیگه🤣🤧

یدفعه بگو کلفت میخوام دیگه🤣🤧

از خدا شم باشه😂😂😂