2777
2789

مامانم اینا  مفتح درست کردن.خواهرم لازانیا داره

منم میخام قرمه سبزی بپزم😍😂😂😂

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم اینا  مفتح درست کردن.خواهرم لازانیا داره منم میخام قرمه سبزی بپزم😍😂😂😂

مفتح چطوريه؟

اين پيج اطلاعات خوبى داره مثل چيزهاى ساده اى كه از خيلى وقت پيش بايد بلد بوديم… vaginismus.irr
مفتح چطوريه؟

مُفَتَح ی غذای عربیه ی جورايی همون زیر برنجیه

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

کشک بادمجون خوشمزه 

بادمجونارو سرخ کردم جدا پیاز سرخ کردم بادمجونای سرخ شده رو ریختم داخل پیازای سرخ شده یدونه گوجه هم خورد کردم 

نصف استکان آب ریختم پنج دقیقه گذاشتم نرم بشن بعدش لهشون کردم و در آخر فلفل با گشنیز کوبیدم ریختم داخلشون و در آخر کشک رو بعدش یه ربع گذاشتم روغنش بیاد بالا🤤🤤🤤

برنج پخته شده سفید دارم یچیزی بگید درست کنم البته خورشت نباشه که باهاش بخوریم

یه خرده مرغ بزار بپزه ریش ریش کن بریز توش یه خرده ام زرشک تف بده بریز توش بشه زرشک پلو. میتونی زرشکم نزنی یه خرده شوید بزن بشه شوید پلو با مرغ.

یا کلا تن ماهی بزن توش بزنید بر بدن😊

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂