2821
2789
عنوان

خیلی حسودم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 24 پست
اینکه بد کسی رو نمیخوای یعنی حسود نیستی  به حال اونا قبطه میخوری ، این با حسود بودن فرق داره ...

همون غبطه خوردنه خیلییی انرژیمو میگیره🥲🥲🥲چیکار کنم حسرت زندگی بقیه رو نخورم بهشون فکر نکنم😕💔

ببین همیشه سعی کن خودت باشی مطمئنن توهم چیزای داری واسه حسادت دیگران ولی حسود نباش حس رقابت واسه پیش ...

این با رقابت فرق داره مثلا من وقتی همه به خواهرم توجه میکنن دلم میگیره 🥲🥲🥲دلم نمیخواد با ابجیم حس رقیب و رقابت داشته باشم اما دلم میخواد همه توجها رو من باشه:/

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

این با رقابت فرق داره مثلا من وقتی همه به خواهرم توجه میکنن دلم میگیره 🥲🥲🥲دلم نمیخواد با ابجیم حس ...

حالا این مثال بودا...همون حسو نسبت به کسایی ک از اول زندگیشون پولدار بودن هم دارن ک چرا من تو خانواده پولدار به دنیا نیومدم...

این با رقابت فرق داره مثلا من وقتی همه به خواهرم توجه میکنن دلم میگیره 🥲🥲🥲دلم نمیخواد با ابجیم حس ...

خب الان این حس بخاطر توجه و کمبود محبت میتونه باشه سعی کن تو هم تو یه کاری موفق شی تا به تو هم توجه کنن یا مثلا با یه دختر خوب دوس شو با هم برین بیرون بگردین خوش بگذرونین

حالا این مثال بودا...همون حسو نسبت به کسایی ک از اول زندگیشون پولدار بودن هم دارن ک چرا من تو خانواد ...

این که چرا فلانی از اول پولدار بوده من نبودم کاری رو درست نمیکنه بیشتر اعصاب خودتو خرد میکنه بهش فکر نکن

تو حسود نیسی

حسودا بشدت از غصه و بدبدختی دیگرون خوشحال میشن 

.ِ..منی ک تازه فهمیدم خواهرم هیچچچچچ حسی بهم ندارخ و بهم گفت تو رو جز خانواده حساب نمیکنم ....فهمیدم دشمن منه...خیلی هم دوسداره من همش گریه و عصبانی بشم ....حالم خوب نیس...اخه دارم از ذهنم بیرونش میکنم...اخه کدوم خواهر رو دیدی ک اینطور باشه

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
تو حسود نیسی حسودا بشدت از غصه و بدبدختی دیگرون خوشحال میشن  .ِ..منی ک تازه فهمیدم خواهرم هیچ ...

شاید حرفش از روی عصبانیت بوده...ادما بعضی موقعا وقتی عصبانین از این حرفا میزنن..🤦🏻‍♀️

همون غبطه خوردنه خیلییی انرژیمو میگیره🥲🥲🥲چیکار کنم حسرت زندگی بقیه رو نخورم بهشون فکر نکنم😕💔

سعی کن یه هنر یه تخصص یاد بگیری ، تمام فکر و ذکرتو بذاری پای اون و به چیز دیگه فکر نکنی ، برای خودت هدف داشته باشی و  تو اون زمینه پیشرفت کنی . همین باعث میشه از این هنر پول هم دربیاری 

سلام دوستان . کار من صافی و احیا مو با مواد کراتین و بوتاکس و پروتین هست . خوشحال میشم به پیج اینستا من بیاین و منو فالو کنید   Keratin_Marjan_1401