2821
2789
عنوان

تجربه های من در مورد نوزاد رفلاکسی

| مشاهده متن کامل بحث + 125255 بازدید | 172 پست
چرا پوست صورتم جوش می‌زند و راه های مبارزه چیست؟ چند روز است که غافل شده‌اید و صورتتان پر از جوش شده؟ شاید شما هم از آن دسته افرادی باشید که به محض خوردن گرمی‌ها جوش می‌زنند. جوش‌هایی که با مصرف برخی مواد غذایی، لوسیون‌ها و حتی مواد طبیعی بهتر یا بدتر می‌شوند. ممکن است در مسافرت کرم ضدآفتاب را فراموش کرده باشید یا آب و هوای شهر دیگر با مذاقتان جور در نیامده باشد. طبع بدن شما چیست؟ اول از همه بهتر است بدانید که چرا جوش می‌زنید. خیلی از مشکلات پوستی ناشی از سبک زندگی شماست که ممکن است در ایامی خاص تغییرات زیادی کرده باشد. برای این موضوع باید طبع بدن خود را بشناسید و روش‌های سنتی درمان جوش را یاد بگیرید. در مسافرت؛ غافل شده اید! سعی کنید همیشه به همراه غذا سبزی و سالاد مصرف کنید این مواد به دلیل فیبر فراوان و کمک به دستگاه گوارش نقش مهمی در از بین بردن جوش‌ها دارند. شاید در مسافرت . . . ادامه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام,دخترم ۳۴روزشه,سینش خس خس میکنه توی خواب همش یه چیزیو مزه مزه میکنه.بالا میاره شدید,سونو کردن معدشو رفلاکسmildداره,بهش مولتیلیوم رانیتیدن و کولیکز دادن,تازه از دیشب شروع کردم امروز صبح تب کرده دکترش گفت برای داروهاشه,بهش شیاف بده چه جوری اخه بذای نوزاد شیاف بزارم
وقتی دلبر داری باید از بقیه دل بر داری
مامان عسل عزیز خ احساس میکنم نیاز دارم باهاتون صحبت کنم ولی من تازه عضو شدم و خ به نى نى سایت وارد نیستم تروخدا اگر میتونید کمکم کنید پسرم رفلاکس داره خودمم افسردگى گرفتم زندگیم شدیدا به خطره نیلزمند راهنماییتونم اگر میشه شماره بزارم یا هر راهى که خودتون پیشنهاد دارید بگید ممنونم

سلام،دختر منم رفلاکس شدیدی داشت،تمام داروهای رفلاکس رو براش تهیه کردم،ایرانی وخارجی،قرص وشربت،فایده نداشتن وتماااام شیری که خورده بود رو برمیگردوند

چاره ش فقط یک ذره روغن کنجد بود،روزی سه بار هر بار دو الی سه قطره روغن کنجد رو رو قسمت نرم سر یا ملاجش ماساژ دادم،شد آب رو آتیش

رفلاکس از سردی معده ست،روغن کنجد گرم ولطیفه وزود جذب میشه ودرمانش میکنه

دکتر مقدادی قبلا که اینقد معروف نبوده بهتر بوده لابد الان اصلا به خوب نیستبه نظرم , پدرم دراومد تا نوبت گرفتم مطبش بعدش سه ساعت تو مطبش با بچه ای کع مدام گریه میکرد منتظر شدیم با همسرم بعد رفتیم پیش دکتر دخترم ۵۰ روزش بود بدون آزمایشی چیزی گفت به لاکتوز شیرت حساسیت داره عدم تحمل لاکتوز داره شیر خودتو قطع کن و شیرخشک  بده , یه عالمه هم داروی سنگین و خارجی نوشت که وااااقعا هیچ تاثیری. تو گریه و آرامش بچه ام نداشت ,شیرمو قطع نکردم دلم نیومد بهش شیرخشک بدم الان چهار ماهشه و ماشالله وزن گیریش عالیه راستی مامانم نذاشت بهش اون داروهارو بدم خدا خیرش بده

دکتر مقدادی قبلا که اینقد معروف نبوده بهتر بوده لابد الان اصلا به خوب نیستبه نظرم , پدرم دراومد تا ن ...

خوب عزیزم وقتی به توصیه هاش عمل نکردین .هم دادوهارو ندادین هم میگین شیرتونو قطع نکردین خوب پس چطور میگین دکتر خوبی نبس.😕البته در مورد شیرخودتون به نظرم کار درست کردین .هیچی شیر مادر نمیشه

سلام عزیزم، پسر منم 46 روزه از همون هفته اول رفلاکس داشت و رفته رفته بدتر شد، الان شب ها کلا بیداره، تا میخواد بخوابه انگار تا نصفه راه بالا میاره و یه حالت نفس تنگی بهش دست میده، و این باعث میشه از خواب بپره و گریه کنه، بعدم شیر میخوره که با گریه همراهه، تا صبح بیدارم، بیچاره شدم از بی‌خوابی، خیلی خستم، دکتر اطفال بردمش براش هر 8 ساعت 2 سی‌سی راینتدین ایرانی میدم، و هر 8 ساعت متوکلوپراکید دو قطره، دو بار در روز 5 قطره پدی لاکت، رژیم سفت و سخت هم دارم، از دیروز متوکلوپراکید و دوز بیشتر راینتدین رو میدم، ولی بچم فرقی نکرده، مقدادی هم خیلی سخت وقت میده، یه دکتر گوارش بردم به هیچ دردی نمیخورد دکتر شهربانو نخعی، نمیدونم چه کنم، خودم برم موتلیوم و نکسیوم بگیرم استفاده کنم بدون نسخه، متوکلوپراکید خیلی عوارض داره. 

اگر بندگان من، که به من پشت کرده اند،می دانستند که چقدر انتظار آنها را می کشم و مشتاق بازگشت آنان هستم، [هر آن] از [شدت] شوق می مُردند و بند بند بدن آنها از هم جدا می شد.
سلام،دختر منم رفلاکس شدیدی داشت،تمام داروهای رفلاکس رو براش تهیه کردم،ایرانی وخارجی،قرص وشربت،فایده ...

واقعا عزیزم راست میگید .تو رو خدا اگه واقهعیت داره منم بکنم .پسر منم علتئم رفلاکس داره الان ۴ ماه و نیمه است ولی خیلی ریز و ضعیفه .از ۳ ماهگی هم سینه فقط تو خواب میگیره نمیخوام دارو بدم چکار کنم

واقعا عزیزم راست میگید .تو رو خدا اگه واقهعیت داره منم بکنم .پسر منم علتئم رفلاکس داره الان ۴ ماه و ...

سلام دوست عزیز شما از روغن کنجد برای بچه اتون استفاده کردین. نتیجه گرفتین. 

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز