2777
2789
عنوان

حس ششم قوی 👑👑

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 154 پست
آره بهت پیام میده اما لجباز و غده 1تا 7وعده پیام میده

عموم میخواد در آینده من رو واسه پسرش خواستگاری کنه؟دلیل رفتاراشون و حرفاشون همینه؟

تهش چی میشه؟

این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شغل آیندم چیه ؟فائزه

فائزه مظلوم و گاهی زبونت تند و تیزه برنامه زیادی برای آینده داری اما ثبات در تصمیم گیری گاهی دیده نمیشه برات، شغل ایندت مربوط با کامپیوتر یا امور مالی موفق میشی برای خواسته هات تلاشتو بیشتر کن متکی به کسی نیستی 

👑💎به از این چه شادمانی که تو جانی و جهانی... آموزش انواع پاکسازی و شمع تراپی اصولی، انجام انواع پاکسازی 
عموم میخواد در آینده من رو واسه پسرش خواستگاری کنه؟دلیل رفتاراشون و حرفاشون همینه؟ تهش چی میشه؟

عموت آدم خوبیه اما پسر عموت هنوز به پختگی نرسیده، چشمای قشنگی داری گاهی زود از کوره در میری،پسر عموت رابطه ای و پوچ کرده یا باکسی بهم زده؟ 

👑💎به از این چه شادمانی که تو جانی و جهانی... آموزش انواع پاکسازی و شمع تراپی اصولی، انجام انواع پاکسازی 
از منم بگین  دلیل رفتارهای شخص مورد نظرم!؟ حسش به من!؟  از ویژگی ظاهری اش هم بگو

اسمت؟ 

عموت آدم خوبیه اما پسر عموت هنوز به پختگی نرسیده، چشمای قشنگی داری گاهی زود از کوره در میری،پسر عموت ...

درمورد منم بگین فاطمه

وزن اولیه .71:400 وزن فعلی ۶۹ وزن هدف اولیه ۶۸ وزن هدف نهایی ۶۴ . مطمئنم که بهش میرسم خدایا شکرت 💪
میشه اینم بگی اسمم سارا

سارا مهربان و وفادار در ازای محبتی که میکنی خیلی محبت دریافت نمیکنی در واقع دستت نمک نداره، رژیم تو فکرشی جذابی، در کل زیبایی میانه اندام