2821
2789
عنوان

حس ششم قوی 👑👑

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 154 پست
آره بهت پیام میده اما لجباز و غده 1تا 7وعده پیام میده

عموم میخواد در آینده من رو واسه پسرش خواستگاری کنه؟دلیل رفتاراشون و حرفاشون همینه؟

تهش چی میشه؟

این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شغل آیندم چیه ؟فائزه

فائزه مظلوم و گاهی زبونت تند و تیزه برنامه زیادی برای آینده داری اما ثبات در تصمیم گیری گاهی دیده نمیشه برات، شغل ایندت مربوط با کامپیوتر یا امور مالی موفق میشی برای خواسته هات تلاشتو بیشتر کن متکی به کسی نیستی 

👑💎به از این چه شادمانی که تو جانی و جهانی... آموزش انواع پاکسازی و شمع تراپی اصولی، انجام انواع پاکسازی 
عموم میخواد در آینده من رو واسه پسرش خواستگاری کنه؟دلیل رفتاراشون و حرفاشون همینه؟ تهش چی میشه؟

عموت آدم خوبیه اما پسر عموت هنوز به پختگی نرسیده، چشمای قشنگی داری گاهی زود از کوره در میری،پسر عموت رابطه ای و پوچ کرده یا باکسی بهم زده؟ 

👑💎به از این چه شادمانی که تو جانی و جهانی... آموزش انواع پاکسازی و شمع تراپی اصولی، انجام انواع پاکسازی 
از منم بگین  دلیل رفتارهای شخص مورد نظرم!؟ حسش به من!؟  از ویژگی ظاهری اش هم بگو

اسمت؟ 

عموت آدم خوبیه اما پسر عموت هنوز به پختگی نرسیده، چشمای قشنگی داری گاهی زود از کوره در میری،پسر عموت ...

درمورد منم بگین فاطمه

وزن اولیه .71:400 وزن فعلی ۶۹ وزن هدف اولیه ۶۸ وزن هدف نهایی ۶۴ . مطمئنم که بهش میرسم خدایا شکرت 💪

نفسم میشه درخواستمو قبول کنی؟🥲❤

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

میشه اینم بگی اسمم سارا

سارا مهربان و وفادار در ازای محبتی که میکنی خیلی محبت دریافت نمیکنی در واقع دستت نمک نداره، رژیم تو فکرشی جذابی، در کل زیبایی میانه اندام