2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره  منم با خودم میگم شاید پشت وسایلام بره

منم با اینکه خونه بزرگتر شده ولی بازم نمیتونم تغییر دکوراسیون بدم انگار وسایل ها رو برای همونجا ساختن و اصلا نمیشه جایی دیگه گذاشت خواستم به جای بوفه میز بار بگیرم که نشد ..البته دخترم هم کوچیکه میترسم

منم با اینکه خونه بزرگتر شده ولی بازم نمیتونم تغییر دکوراسیون بدم انگار وسایل ها رو برای همونجا ساخت ...

اتفاقا منم بچه کوچیک دارم با خودم میگم نکنه کاغذ دیواریها رو خراب کنه جوری نیس ک بچه ها بکنن یا خراب کنن؟

اره  تو همین قیمتا در بیاد ک میزنم

انشاالله ...بیشتر جاها برید قیمتها و‌مدلها رو ببنید عجله نکنید..ما خونه قبلی عجله کردیم بعدش که تموم شد فهمیدیم پوستر هم میشد زد ..ولی خوب اون خونه هم بد نشد چون کناف پشت تلویزیون زدیم ..ولی اینجا به جایی کناف پوستر زدیم 

اتفاقا منم بچه کوچیک دارم با خودم میگم نکنه کاغذ دیواریها رو خراب کنه جوری نیس ک بچه ها بکنن یا خراب ...

نه اونجوری که نیست خیلی محکم هست ...نصاب برامون قست جاهای که معرض خراب شدن هست مثل تیزی لبه های دیوار  دوباره برامون با یه چیزی نمی‌دونم اسمش چی هست محکم کرد که دیگه به مرور پاره نشه ولی خوب نباید با شی نوک تیز خراشیده بشه 

نه اونجوری که نیست خیلی محکم هست ...نصاب برامون قست جاهای که معرض خراب شدن هست مثل تیزی لبه های دیوا ...

ممنون از نگرانی در اومدم 

انشالله ک خدا کمک کنه بتونیم بزنیم 

خیلی دوست دارم ولی هزینه اش اگه زیاد بشه فعلا نمیتونم

ببین این لبه های پنجره اینجوری زده و لبه های دیوار ...ولی خوب قالب شست و شو هم هست یعنی یه کم ابر رو کف بزنی به کوچولو و بلافاصله کهنه نم دار بزنی و خشک کنی اتفاقی نیفته البته در مواقع لزوم نه همیشه و صرف تمیز کاری اگه لک انداخت 

ببین این لبه های پنجره اینجوری زده و لبه های دیوار ...ولی خوب قالب شست و شو هم هست یعنی یه کم ابر رو ...

فهمیدم کجارو میگی 

خوبه منو راهنماییم میکنی ب دردم میخوره