2777
2789
عنوان

📌کمال گرایی

3818 بازدید | 28 پست

📌قبل از اینکه لو برم و به قول دوستان و کارآگاهی سایت، متوجه بشن، من خودم زودتر اعتراف میکنم. من یک "کمال گرا" هستم که همیشه میخواستم همه چیز عالی باشه. 

📍خودمون ( ما کمال گراها) هیچوقت نفهمیدیم که از کجا یا کی شروع شد اما، کمال گرا شدیم. شده یه معضل بزرگ

📍من، کاربر "سمیر آریا" با  عضویت در سایت با اکانت اول، از تاریخ 2.9.1400، اعتراف میکنم کمال گرا هستم. Samir_a2

📌خیلی ها نمیدونن کمال گرایی چیه اصلا؟؟ در ادامه توضيحات بیشتری میدم. 

📌کاربری مایل بود، بعدا برای خوندن این تاپیک بیاد، دارم شات ها رو آماده میکنم. ممنون که صبر می کنید، این تاپیک رو ذخیره می کنید تا بعدا برای خوندن اون بیاید. 🙏🌹

متاسفم بابت این موضوع😔

📌تاپیک چندبار قفل و باز میشه. 

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

📌کمال‌گرایی من

📍همیشه کارم باید به بهترین نحو انجام بشه، مثلا من میخوام یه مبحثی رو یاد بگیرم مثل بلاک کردن کاربر تو واتس آپ، من به جای یک ویدئو سراغ چندین ویدئو میرم تا همه شونو ببینم تا مبادا چیزی از قلم بیفته. 

📍گاهی از ترس اینکه مبادا، کارم اونطور که باید باشه ولی نباشه، از انجام کار میترسم. یا طفره میرم یا فرار میکنم. 

📍منتظرم تا یه روز عالی بیاد که تو اون روز همه کارامو عالی انجام بدم و اینطوری تک تک لحظات حال رو از دست میدم. 

📍... من شخصیت خودم رو شناختم، شما چی؟ شناختی؟؟ یا برات مهم نیست. اگه مثل من کمال‌گرا هستی، حتما دنبال حلش باش 🌹

🖊️ از وجود خودم ممنونم که این تاپیک رو زدم، به خودم افتخار میکنم. با تمام این اوصاف، کمال‌گرا، تایید طلب و نیمه افسرده و... خودمو خیلی دوست دارم. 😌💞

❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️

❣️❣️❣️❣️Liked ❣️❣️❣️❣️

❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️

دقیقادرک میکنم من خودم سه سال هست که درگیراین مسئله شدم،کاش فقط بحث کمال گرایی بودولی درپی این موضوع ...

دقیقا درسته و اینها در پس اون هست. اوایل خیلی تو چشم نیست، وقتی به خودت میای، میبینی که چقدر داخلش غرق شدی. 

دقیقا درسته و اینها در پس اون هست. اوایل خیلی تو چشم نیست، وقتی به خودت میای، میبینی که چقدر داخلش غ ...

کاملاصحیح،امیدوارم بتونیم خودمونوتومسیربهبودی قراربدیم،یکی ازکتابایی که به من کمک کردازحال بدبه حال خوب بود،پیشنهادمیکنم وقت کردین مطالعه کنین

کاملاصحیح،امیدوارم بتونیم خودمونوتومسیربهبودی قراربدیم،یکی ازکتابایی که به من کمک کردازحال بدبه حال ...

البته. ممنون میشم کتاب معرفی کنید 🙏🌹