2821
2789
عنوان

📌کمال گرایی

| مشاهده متن کامل بحث + 4168 بازدید | 28 پست
البته. ممنون میشم کتاب معرفی کنید 🙏🌹

کتاب های:

ازحال بدبه حال خوب

انسان درجستجوی معنا

۴میثاق

شفای زندگی

یه کانال تلگرامی هم هست به اسمpadchiپادکست های خیلی خوبی توزمینه های مختلف میذاره که خیلی مفیدن،اگه اینستاداشته باشین پیج آقای شاهین کلانتری که نویسنده هستن هم هرروزساعت۷صبح لایومیزاره ودرباره موضوعات نوشتن واینکه نوشتن چگونه میتونه باعث تسکین روح باشه توضیحاتی میدن که درکل برای بهبودافسردگی وانگیزه لازم جهت شروع روزمفیدهست،کانال مدرسه نویسندگی هم ازایشون هست که مطالب مفیدی میزارن ولایوروزانه روهم داخل کانال قرارمیدن،امیدوارم مواردمعرفی شده براتون مفیدوکارآمدباشه🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کتاب های: ازحال بدبه حال خوب انسان درجستجوی معنا ۴میثاق شفای زندگی یه کانال تلگرامی هم هست به ا ...

صد البته که مفید و کار راه انداز هستن 🙏🌹

خیلی خیلی ممنون و تشکر

کاش از راه حل های تجربی خودتون برای خروج از کمالگرایی هم بگین. ممنون میشم. 🌹🙏

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

با این اوصاف منم یه کمال گرام

ولی از بین سه نوع مخلوط اولی و دومی هیچکدوم کامل و شدید نیست نصف اولی نصف دومی...

فک میکردم این کمال گرایی یه جورایی به تایپ شخصیتیم برگرده همونی که اولش گفتین فک میکردم به منظم بودن و جزئی نگر بودن ربط داره...

با این اوصاف منم یه کمال گرام ولی از بین سه نوع مخلوط اولی و دومی هیچکدوم کامل و شدید نیست نصف اولی ...

جزئی نگر تا حدی که وسواس پیدا کنی ها، 

سلام. 

دوستمون چندتا کتاب معرفی کرد. کمک میکنه بهمون. 🌹🙏

اره وسواس رو امسال متوجه شدم موقع خوندن واسه کنکور ...

تا یه جایی خوبه اینکه حساس باشی منبع مورد استفاده ات خوب باشه ولی اگه از یه جایی وسواس زیاد پیدا کردی، اون بده. منم الان همینطورم. متاسفانه. 

صد البته که مفید و کار راه انداز هستن 🙏🌹 خیلی خیلی ممنون و تشکر کاش از راه حل های تجربی خودتو ...

خواهش میکنم کاری نکردم

حقیقت اینکه من ضربه های زیادی ازاین خصوصیت اخلاقیم خوردم،دقیقادیدمن نسبت به همه چیزبه صورت صفریاصدبود،مدام خودموبادیگران مقایسه میکردم،برای شروع هرکاری بایدحتماایده آل ترین خودمونشون میدادم اماوقتی به خودم اومدم من بودم باکلی ایده باکلی خلاقیت باکلی کارهایی که انجام نداده بودمشون ویانصفه کاره رهاش کرده بودم،اینکه کناراین مسئله به روانشناس مراجعه کنین گزینه خوبیه ولی تاکیدم اینه که حتماروانشناس باشه چون روانپزشک درسته که داروتجویزمیکنه وبعضااین دارواثرگذارهم هست اماتویه پروسه بلندمدت دیگه جواب گونیست ودوزهابالاوبالاترمیره وازطرفی شخص بیماردارومصرف کنه خوبه امابعدازقطع مصرف دوباره به حالات قبل برمیگرده ومن اینوتوبیمارای زیادی دیدم، پس پیشنهادمن اینه حتماپیش یک روانشناس خوب برید،اماموردمهمتراینه که شماخودت بخوای این موضوع رودرخودت اصلاح کنی وتازمانی که نپذیری این مواردونمیتونی تغییرش بدی که اینجایک کتاب دیگه بهتون معرفی میکنم به اسم جوجه اردک زشت درون ازخانم دبی فوردمزایای مطالعه این کتاب این هست که به شمایادمیده ازصفات بدخودونیمه ی تاریک خودت فرارنکنی  ودرعوض چطوری اونهاروبپذیری ودرجهت اصلاح اونهابکوشی واینجایه پرانتزهم بازکنم حواستون به کتابهای روانشناسی که جزدسته روانشناسی زردهست باشه کتابایی که فقط مطالب انگیزشی ارائه میده وبدتربه جای اینکه باعث بهبودروحیه شمابشه به اون آسیب واردمیکنه،ببینیدبرای درمان کمال گرایی بایدیادبگیری توقعاتت وازخودت کم کنی ومطمئن باش هیچ کسی تواین دنیاکامل نیست،ماهرچقدرم که تلاش کنیم بازهم یه سری نقص هایی درنمون داریم که همین هاباعث رشدمامیشه،توهمین لحظه به لیست کاراتون نگاه کنین چقدرکاربوده که خواستین انجام بدین ولی همش دنبال یه ایده یایه فرصت مناسب بودین چندتاکاربوده که خواستین انجام بدین ولی همش گفتین الان شرایط اونجورکه میخوام نیست بایدحتماهمه جوره شرایط اکی باشه تابتونم خودمونشون بدم،مسلماخیلی هامون ازاین لیستای بلندبالاداریم ولی اگه اون روزه نیومدچی،درکل زندگی روسخت نگیرین توهرفرصتی اون کاری که میخواین وانجام بدین اصلادنبال ایده آل گرایی نباشین که اینجوری همش درسردرگمی وبرزخ زندگی گرفتارمیشین،اولین قدم ومحکم برداروبروجلووازخودت اندازه چیزی که هستی انتظارداشته باشه خودتوباخودت مقایسه کن ویک مورددیگه که خیلی به من کمک کردعرفان واشعارعرفانی بودیعنی شماوقتی دوبیت ازباباطاهریاحافظ یاسعدی یامولانایاصائب یاهرکدوم ازاین اساتیدمیخونی جوری آروم میشی که انگارتویه دنیای دیگه ای...

خلاصه کتابهارومطالعه کنین ازخودتون انتظاربالانداشته باشین آهسته وپیوسته مسیروبرای خودتون بچینین برین جلوباقیش خودش درست میشه ودرآخربی نهایت بابت این پرحرفی هام عذرخواهی میکنم چون خودم این روزاروگذروندم وتاحدودی همچنان درگیرش هستم دوست ندارم بقیه هم مثل من بشن،بازم ببخشید🙏🌹

خواهش میکنم کاری نکردم حقیقت اینکه من ضربه های زیادی ازاین خصوصیت اخلاقیم خوردم،دقیقادیدمن نسبت به ...

خیلی خیلی ممنونم، چندبار متنو میخونم و حتما به توصیه هایی که کردین حتما توجه میکنم. یک دنیا تشکر، مرسی از کامنت ارزشمندتون، خیلی برام ارزشمنده 🙏🌹

من قبل کمالگرا شدن افسرده ام:/

اما واقعا کمالگرام

خود محور

اصلا خودم به چشم خودم نمیام

و برای شروع یک کار باید از اولش عالی باشم🤦🏻‍♀️

بهم میگن فلانی خونش ده میلیارده میگم چیزی نیست که مفته

در صورتی که خونه ی خودمون نهایت ۱ میلیارد می ارزه

یعنی خیلی توقعاتم بالاست

و خب من یه سری کلاس ها و مهارت هامو نتونستم ادامه بدم و دیگران رو میبینم که ادامش دادن و توش خوبن ناراحت میشم فک کن تو اینکارا چندان حرفه ای نبستم تازه کمالگرا هم هستم و به شدت احساس حقارت میکنم چون بنظرم هیییییچ دست اوردی ندارم برای خودم

با اینکه دارم...

و من میدونستم کمالگرام اما تو این تاپیک فهمیدم که کمال گرا بودن خوب نبست 

پس درواقع ما باید توقعاتمون رو پایین تر بیاریم نه اینکه هی سعی کنیم به اون حد بی نقصی برسیم اره؟

دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:)                                      هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(

خواهش میکنم کاری نکردم حقیقت اینکه من ضربه های زیادی ازاین خصوصیت اخلاقیم خوردم،دقیقادیدمن نسبت به ...

واقعا احسنت تموم متن های شما رو به صورت دقیق چندین بار خوندم واقعا بهترین حرف ها رو گفتین با خوندنش اروم شدم خیلی ممنون

درضمن من تو این کمال گرایی من خیلی زیاد ادم مرتبی هستم و همه چی باید سر جای خود باشد حتی بعد از استفاده بادی دقیق جای خود باشد و وقتی چیزی رو می زارم سر جاش تمام وسایل دور بر انرا به ترتیب با خودم بگم حتی بین این ها یک کلمه رو اشتباه میگم دوباره بر میگردپ از اون اون موضوع رو نکرار می کنم

این مرتب بودن من برمیگرده به بچگی من که از همون بچگی مرتب بودم نه اینکه وسواس م تب بودن یه مزتب بودن معمولس بودم ولی وقتی درگیر کمال کرایی شدم اسن مرتب بودن بروز کرد اونم خیلی زیادد و باعث اذیت داد من شد.

با هم بهترنی متن ها رو خوندین و تلاش میکنم حتما و حتنا کمال گرایی را از خودم دور کنم ممنون.