2777
2789
عنوان

مزاحمممممم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 27 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا اینستاتو خصوصی نکردی ک فالو نکنه ؟بعد اسم و اینای اینستاتو عوض میکردی تا دیگه نتونه پیدات کنه خو ...

باورت میشه۱۰۰درصد من عوض کردم همه چیو فقط از شماره ای بود ک یکی دوبار فحش خورده بود اینستاگرامم رو نصبیدم بنظرتون اگ شمارم ذخیره داشته باشه هر پیچی بزنم میاره؟

نمیتونم پیجشو پاک کنم بخدا پیج جدید زدم اون قبلی رو ک داشت حذف کردم کلن

اول اینکه برو اینستا خودتو پاک کن... تا دوماه حداقل ،دیگم به این پسره احمق پیام نده وگرنه این پیام ها خودش دردسر و مدرکه...بعدم اینکه کلا پیج شوهرتو پاک کن و اکه میذاره اینستاشو پاک کن چون ممکنه با مخاطب های شوهرت..خود شوهرتو پیدا کنه. عکس شخصی از خودت و شوهرت تو پبج هاتون نباشه ...آیدی شوهرم اسم خودش نباشه(اگه یه پیج جدید زدی)... یه اسم رد گم کنی بذار

سلام خواهش میکنم بهم بگو چطوریه

بزن بلاک بعد گزینه اول که کنارش نقطه قرمز  گذاشتم.دیگه نمیتونه بیاد مگر اینکه دوباره  ایمیل بسازه  دیگه هر روز نمیتونه ایمیل بسوزه که بلاخره بیخیال میشه

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
باورت میشه۱۰۰درصد من عوض کردم همه چیو فقط از شماره ای بود ک یکی دوبار فحش خورده بود اینستاگرامم رو ن ...

من نمی دونم..به هرحال هرچی احتمالش هست ذو پاک کن و عوض. کن مخاطب های مشکوک اینستا و...رو هم حذف کن

اول اینکه برو اینستا خودتو پاک کن... تا دوماه حداقل ،دیگم به این پسره احمق پیام نده وگرنه این پیام ه ...

کلا نه اسم خودمه نه بهش پی دادم تا الان نمیگذاره پاکش کنم به هیچ وجه پیچ کاریشه

باورت میشه۱۰۰درصد من عوض کردم همه چیو فقط از شماره ای بود ک یکی دوبار فحش خورده بود اینستاگرامم رو ن ...

اره ..میاره .. خوب د بدتر شماره درو چرا عوض نکردی ؟؟

بشکون بنداز تو دستشویی .. حتی اگه گرون ترین شماره دنیاس ... پیجم با ایمیل بزن دیگه پیدات نمکنه