وای من یه غلطی کردم قبل ازدواج با یه پسره خل و چل زنجانی دوست شدم الان چهارساله خطامو عوض کردم از اینستاگرام دنبالم میکنه باز(امروز دیدم یهو)😐...یکی دوبارم رفته دایرکت شوهرم بهش گفته ک قبل ازدواج با من بوده...بخدا نمیخوامش...نمیخوام زندگیمو نابود کنه یکی دوبارم هم بهش تذکر دادم و گفتم مزاحمم نشه انگار با الاغ حرف میزنم...میشه بگید چند نفر باید گزارش از اینستاگرام براش بزنن ک پیچش حذف بشه..هم با گوشی خودم هم شوهرم هردو گزارشش زدم و مسدودش کردم...بگید چیکارکنم بره گورشو گم کنه...دخترخانوما توروخدا با مردای بیشعور و بیشخصیتی امثال اینا دوست نشید اگر هدفشون ازدواج بود ک هیچ اگر نبود سریع از زندگیتون حذفشون کنید...امثال این پسرا زندگی خراب کنن بخدا الکی ادای عاشقارو هم درمیارن
چرا اینستاتو خصوصی نکردی ک فالو نکنه ؟بعد اسم و اینای اینستاتو عوض میکردی تا دیگه نتونه پیدات کنه خو ...
باورت میشه۱۰۰درصد من عوض کردم همه چیو فقط از شماره ای بود ک یکی دوبار فحش خورده بود اینستاگرامم رو نصبیدم بنظرتون اگ شمارم ذخیره داشته باشه هر پیچی بزنم میاره؟
نمیتونم پیجشو پاک کنم بخدا پیج جدید زدم اون قبلی رو ک داشت حذف کردم کلن
اول اینکه برو اینستا خودتو پاک کن... تا دوماه حداقل ،دیگم به این پسره احمق پیام نده وگرنه این پیام ها خودش دردسر و مدرکه...بعدم اینکه کلا پیج شوهرتو پاک کن و اکه میذاره اینستاشو پاک کن چون ممکنه با مخاطب های شوهرت..خود شوهرتو پیدا کنه. عکس شخصی از خودت و شوهرت تو پبج هاتون نباشه ...آیدی شوهرم اسم خودش نباشه(اگه یه پیج جدید زدی)... یه اسم رد گم کنی بذار