خواهرم حدودا ۲۱ سالشه...همزمان با تحصیل در دانشگاه جزو کادر درمانه و در مطب کار میکنه.گاهی کارش تا ۱ ۲ شب طول میکشه و داداشم یا بابام هم میبرنش و هم میارنش ...خواستگاری زیاد و خیییییلی خوبی داره و از هر کدوم یک ایرادی میگیره و در کل میگه من عجله ای ندارم برای ازدواج. تا یک مورد خوب و مورد قبولم نباشه جواب نمیدم.شهرمون کوچیکه و همه همدیگرو میشناسن...حالا شوهرم همش میگه بابات آبجیتو آزاد گذاشته.زود عروسش کنین آبرو ریزی نشه دو روز دیگه...هرچی میگم کنترل شده است.میگه من باشم اجازه نمیدم دخترم تا ۱ و ۲ مطب باشه و .... امروز دوباره بحثو کشید وسط منم گفتم بزار هرمی هرچی میخواد بگه فوقش ترشیده میشه حداقل وضعش از زندگی من خواهرش بهتره ...گور پدر مردم بتوچه اصلا...
مییترسه از باجناق پولدار😁 بهش بگو زندگی اون بتو ربطی نداره که
پسر رییس بانک هفته ی پیش اومده خواستگاریش...ولی بعد که با پسره صحبت کرده فهمیده بد دله جواب رد داده...اینم همش میگه حتما خواهرت با کسی دوسته.زود عروسش کنین😭😭😭
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تو که از شوهرت بدتری ترشیده چیه یعتی الان تو کنار همین شوهری هستی نترشیدی؟ من جای تو بودم می ...
خب وقتی هرچی میگم کم میاره آخرش میگه مثل فلانی ترشیده بشه خوبه؟ منم در جوابش اینو میگم...بخدا من نظرم اینه که اگه میخواد مثل من بشه همون خونه بابا راحت تره😔
حالیش نمیشه...میگه بابات اگه غیرت داشت نمذاشت بره سر کار...دختر نباید شب بیرون باشه...درحالی که بابام و داداشم میبرم و میارنش...وقتی کم میاره میگه شنیدم با کسی پوسته....منم گفتم از این به بعد هرمی گفت بگو با ۱۰ نفر دوسته...نمیخواد ازدواج کنه اصلا