2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

آره ، البته نه یتیم 

بچه ای که پدر و مادرش جدا شده بودن و این بچه با پدرش زندگی میکرد ، نامادری از خونه مینداختش بیرون و بسیار اذیتش میکرد ، بعدها مرد زن دیگه ای گرفت و بچه ی زن قبلی رو گرفت و خودش رو انداخت بیرون

واقعا ناراحتم برای اون خانم چون از دلبندش جداست ولی دنیا همینه ، هر چی بکاری همون رو درو میکنی

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
اره شوهرم زدتوصورتم دسش جراحی شدازته دلم نفرین...

پس من چرا هرچقدر شوهرمو تا حالا نفرین کردم تاوان پس نمیده😐 با اینکه داریم زندگی میکنیم باهم و الان تقریباً با هم خوبیم اما هنوزم نمیبخشمش

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋

آره بابام و زنش یسری،از وسایل مجردیم بهم ندادن آخرش به بدهی خوردن و مجبور شدن همونارو بفروشن بدن بابت قرضاشون مال یتیم خوردن نداره

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)