2777
2789
عنوان

کرونای جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 42 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

والا سرکار بچه ها برام تولد گرفتن منم گفتم سمت من نیان، مریض میشین من ماسک داشتم بغلم کردن😐

من همه ماسک پرت زدن هنوز داشتم فقط دیگه تو ماشین و اینا نمیزدم که گرفتم تا حالا نگرفته بودم🤕🤕🤕 اصلا عجیبه این نوعش بیمار چند ثانیه پیشت باشه هم میگیری!

منم گرفتنی دکتر گفت چیزی نیست وبیشترخستگیه.باعث شد جدی نگیرم وهمسروبچه هام و خواهرم بگیرن.اگه از اول ...

ببین تو یه خونه باشید چه جدا کنی تو اتاقم بقیه خانواده میگیرن یه کوفتیه این مدلش اصن 

تا می تونی خودتو تقویت کن.سرخ کردنی نخور.مایعات گرم وسوپ مرغ وماهیچه بخور

والا روز اول مرخصی بودم خودم سوپ پختم

دیگه مامانم نپخت همش سرخ کردنی😐😐😐

محبتشون منو کشته 

همون سرم خوبت میکنه برو سرم بزن  کاش تست بدی و مرخصی بگیری  چون قطعا تستت مثبته

من پارسال کرونا گرفتم

تست اصلا وجود نداشت تو شهرمون

صد جا رفتم گفتن فقط از زن باردار افراد مسن و بیماری های خاص تست میگیرن

والا روز اول مرخصی بودم خودم سوپ پختم دیگه مامانم نپخت همش سرخ کردنی😐😐😐 محبتشون منو کشته 

سرخ کردنی باعث میشه سوزش گلو بگیری طول درمانی بیشتربشه.من نادانسته دوروزه اول خوردم و بعدش پدرم در اومد.راستی اگرامکانش هست آمپول نوروبیون بزن که خیلی خوبه.من نمی‌دونستم کسی بهم گفت به دکترگفتم برای همسرم نوشت.حالش خیلی زودتر از ما خوب شد