2777
2789
عنوان

بچم تب داره😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 43 پست
دیشب بردی دکتر؟اگه بردی که تا دوروز بعدش اینا تب داره بچه باید مراقبش باشی ودارم به موقع بدی

همیشه وقتی تب میکرد یبار بروفن میدادم میومد پایین

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شربت واسع ویروس شکمش داده؟پدی لاکت هم همراه شربت بده بهش تا رودهش اسیب نبینی اسهالو هم قطع میکنه است ...

پدی لاکت دکتری که برا اسهال بردمش گفت نده قطره رامنوفلور داد بجاش

ببر صد در صد بیمارستان 

چرا بیمارستان  آخه؟

که بگیرن بچه رو بستری کنن؟

دکتر کفت خوب نشد بیار برا سرم

شما چطور میگی بیمارستان؟

احتمالا گلم عفونت بدنشه مراقبش باش داروشو بده شبم حواست باشه اگه باز خوب نشد ببرش دکتر

عفونت با آنتی بیوتیک خوب مبشه؟؟

انتی بیوتیکم داده بچم میخوره

پدی لاکت دکتری که برا اسهال بردمش گفت نده قطره رامنوفلور داد بجاش

من هر موقع بچم شکمش اسهالی میشود پدی لاکت میدادم فورا خوبش میکرد داخل اب جوشیده سرد شده بهش بده یا ماست اب رفته خنک ...البته هر چی دکترت بهت گفته 

چرا بیمارستان  آخه؟ که بگیرن بچه رو بستری کنن؟ دکتر کفت خوب نشد بیار برا سرم شما چطور میگی ب ...

خوب هرکاری دوستاری بکن نظر خواستنت چیه ؟ چرا انقدر از بستری شدن میترسین فکر میکنی دکتر و امپول زن مطب از دکتر پرستار بیمارستان بیشتر میدونن ببین عزیزم یه دارو هایی هست که فقط داخل بیمارستان استفاده میکنن که اب روی اتیشه بعدش چندتا ازمایش و .... میگیرن که خدایی نکرده عفونتی چیزی نداشته باشه تویه بیمارستات نهایت ۵ روز بمونه حالا اگه بستری کنن تو خونه هی باید هواست باشه حالا خدایی نکرده نصف شب حالش بد شد تبش رفت بالا چی 

حالا خودت میدونی شایدم گرما زده شده ولی بازم من از تجربه دوتا بچه داری و اینور اونور بهت گفتم 

خوب هرکاری دوستاری بکن نظر خواستنت چیه ؟ چرا انقدر از بستری شدن میترسین فکر میکنی دکتر و امپول زن مط ...

خب وقتی دکتر حرفی از بیمارستان نمیزنه چرا ببرم بیمارستان میبرم باز یه دکتر دیگه ببینه

سه ماه قبل یه دکتر پولکی از درد پول دخترمو بستری کرد بیمارستان بچم تو یک روز نابود شد 

خدا میدونه چی کشیدیم بعد که گفتم میخوام ببرمش بیمارستان دولتی گفت نه اصلا نیار به بیمارسنان نیست ببرش خونهه

درحالیکه تا قبل اون میگفت یه چهار روز بمونه

خب وقتی دکتر حرفی از بیمارستان نمیزنه چرا ببرم بیمارستان میبرم باز یه دکتر دیگه ببینه سه ماه قبل یه ...

خوب برای این دلیل میخوای دیگه بچه تو دکتر و بیمارستان و....نبر خودت درمان کن اخه یه درخت سوخته توی جنگل همه جنگل و زشت میکنه درسته ؟