2777
2789
عنوان

آرامش این روزای من🙅‍♀️+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 20 پست
خدا انشاالله کمکمون کنه پدرمون دراومده

ایشالا خدا برای همتون بسازه دلتون خوش جیباتون پراز پووول😍

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

نه اگه دیگران داشتن میتونستیم قرض بگیریم 

وایی از صبح کلافه ام بخاطر همین بی پولی 

خدایا توی این دنیایی که دلیل برای غمگین بودن زیاده من بی دلیل شاد بودنو خندیدنو میخوام توی دنیایی که همه عاشق منزره های ناب طبیعت هستن من اون لنگ کفش توی بیابونو میخوام توی دنیایی که همه دنبال نور مطلق هستن من اون کور سوی نور گذشته از پنجره رو میخوام       ما عادت کردیم که همیشه بهترین ها رو بخوایم اما اگه همیشه دنبال شون باشیم اون لنگ کفشو نمی بینیم اون نور کوچک رو نمیبینیم      

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه یه عده پول زیادی دارن اون آرامش و منهدم میکنه😂 کلا هر چی کمتر فکر و مقایسه کنی آرامشت بیشتر

پوله بخدا زیاد مهم نیست من میگم ادم دلش خوش باشه پول بالخره جور میشه 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

شما بیشتر حسودی و الان که همه ندارن خوشحالی چون همه در سطح تو شدن تو سطح اونا نشدی

مغزت مریضتو حتما درمان کن شعور داشتی میدیدی جنبه فان داشت روان پریش روانی

پوله بخدا زیاد مهم نیست من میگم ادم دلش خوش باشه پول بالخره جور میشه 

خب تو عکسی که گذاشتی همون پول داره تعیین میکنه آرامش داری یا نه یعنی برات مهمه

میگم اگر با مقایسه بخوای آرامش بدست بیاری با همون مقایسه هم بهم میریزی پس کلا بذارش کنار

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
خب تو عکسی که گذاشتی همون پول داره تعیین میکنه آرامش داری یا نه یعنی برات مهمه میگم اگر با مقایسه ب ...

ن حالا جدی اون شوخی بود ولی یکی بلانسبت یسریا خیلی انگار بهش فشار اومد اون بالا داشت پارس میکرد