2777
2789
نه هنوز  ولی ظروف ادویه چینی میخام بخرم ولی نمیدونم چه رنگی😶😂 ساعت هم نمیدونم دیواری بگیرم ...

هر رنگی دوس داشتی عزیزم

ساعت هم بستگی به فضای خونت داره اگه خونت بزرگ ایستاده بگیر اگر هم نه دیواری البته سلیقه ی من دیواریه حالا باز هرجور خودت دوس داشتی

اره جدا بخر دوست من سرویس خریده بود خیلی چیزای غیر استفاده داشت ولی من تک تک گرفتم چیزای که استفاده ...

آره دقیقا تک تک که میخری حتی اگه بیشتر هم بشه میدونی همش وسایل مورد نیازت هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره دقیقا تک تک که میخری حتی اگه بیشتر هم بشه میدونی همش وسایل مورد نیازت هست

اره من تمام وسایل هایی که تک خریدم به دردم میخوره 

ولی تاجایی که میتونی وسیله هایی که مورد نیازته بخر با جنس خوب بجای وسیله زیاد پلی جنس ضعیف

یا رب نظر تو برنگردد نظر روزگار سهل است
مرسی عزیزدلم  راستش شوهرم پولش کمه میخایم وام ازدواج بگیریم بزاریم روش طلاهام هم بفروشم یه خون ...

خیلیم عالی خونه خیلی بهتره 

میتونی وسیله هم کمتر بخری بجای پول بذاری رو پول خونه

عب نداره ۸۰ متر هم خوبه مهم اینه خونه خودته صاحبه خونه خودتی تا مستاجر باشی هرسال خونه عوض کنی هی وسیله جمع کنی

یا رب نظر تو برنگردد نظر روزگار سهل است
مرسی عزیزم  میخاستم سرویس بخرم فروشنده گفت سرویس خیلی وسایل اش اضافیه جدا جدا بخر ولی رنگ هم

نه برای من همشش استفاده شده ۲۲ پارچه بود چندتاعم کم اوردم جدا خریدم اخه ست خیلی مرتب تره

مرسی عزیزم  میخاستم سرویس بخرم فروشنده گفت سرویس خیلی وسایل اش اضافیه جدا جدا بخر ولی رنگ هم

آره بخدا کلی وسایل اضافی داره که فقط دستشویی حمومتو اشغال میکنه چیزایی که لازم داری بخر من الان سرویس خریدم کلی وسایل داره که همرو جدا جدا هم خریده بودم از هرکدوم یه عالمه فقط جاگیره ولش کن

❤️شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ولی حالا که دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص❤️