2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم 😭

با شماره ی ناشناس بهش ابراز علاقه و تا چند ماه با همون شماره چت کن ولی خودتو معرفی نکن فقط بگو تو منو میشناسی همیین 

اول باید امتحانش کنی 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

ببینین ما هم دیگه رو خیلی کم میبینیم شاید توی یکسال یک بار یا دوبار ولی رفتاراش با من فرق داره یه طور خاصی نگام میکنه وقتی نگاش میکنم بهم لبخند میزنه یا زودی نگاش رو بر میداره وقتی درمورد یه پسر حرف میزنم میپره وسط حرفم و بحث رو عوض میکنه و هرجا میرم اونم میاد ولی خوب همیشه سرش رو توی گوشیش میکنه ولی بعضی اوقات باهام سرد رفتار میکنه و اهل دوست دخترم نیست

.

دوستم میگه شاید بخاطر اینکه نمیدونه چه جوری بایه دختر رفتار کنه و همه ی دوستاش پسرن اینجوری رفتار کرد اخه اون بلد نبست و هیچ دوست دختری هم که نداره 

.
با شماره ی ناشناس بهش ابراز علاقه و تا چند ماه با همون شماره چت کن ولی خودتو معرفی نکن فقط بگو تو من ...

حققیقتش این اصلا جواب نمیده یه خانومی رو من اینجوری کرد دید بدی میده اول فکر میکنی اومده مسخره ات کنه یا از دوستای پسرت هست بعدشم حقیقت رو که گفت دید بد داشتم رد کردم اینجوری نکنن بهتره

ببینین ما هم دیگه رو خیلی کم میبینیم شاید توی یکسال یک بار یا دوبار ولی رفتاراش با من فرق داره یه طو ...

خیلی به من شبیهی خیلی 

ولی این ک میگی بهم میخنده و حری پسر ک میزنی میپره وسط ن 

منم فکر میکردم دوسم دارم رفتارش با من تغییر کرده بود

منم مثل ت سالی چند بار میدیدمش

ولی اواخر فهمیدم دختر داییمو دوست داره 

😐 

خیلی به من شبیهی خیلی  ولی این ک میگی بهم میخنده و حری پسر ک میزنی میپره وسط ن  منم فکر ...

ولی اون دختر داییاش و دختر خالش ازش کوچیک ترن و باهاشون بد رفتاری میکنه

.
حققیقتش این اصلا جواب نمیده یه خانومی رو من اینجوری کرد دید بدی میده اول فکر میکنی اومده مسخره ات کن ...

نمیدونم ولی من خودم یکی از اشناهامون این کار و کرده بود وقتی حقیقیت و به طرف گفت هیچ تغییری در رفتارش ایجاد نشد و تازه کلی هم عاشقش شد و الان ازدواج کردن . 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
ولی اون دختر داییاش و دختر خالش ازش کوچیک ترن و باهاشون بد رفتاری میکنه

دختر دایی من هم  حدودا ۱۰ سال ازش کوچیک تره 😐😂من ک نمیگم حتما یکی از فامیلاتونو دوست داره

منظورم اینه پسرا وقتی یکیو بخوان بهش میگن 

پس چجوری بهش بگم 

خانوما همیشه یه قانون دارن که قدم اول رو نزارن ولی اگه اون نمیاد اول در حد حرف زدن شروع کنین یا بحث معمولی باز کنین مثلا یه پستی که مرتبط باشه بهش از اینستا بفرستین اگه علاقه ای داشت ادامه میده