میخوام امروز بهش پی ام بدم و حسم رو بهش بگم میترسم چیکار کنم دوستم میگه بیا برو بگو و خودت رو راحت کنم میترسم هم دوستم نداشته باشه و بره به بقیه بگه چون فامیلمونه چیکار کنم لطفا کمکم کنین😭😭😭
با شماره ی ناشناس بهش ابراز علاقه و تا چند ماه با همون شماره چت کن ولی خودتو معرفی نکن فقط بگو تو منو میشناسی همیین
اول باید امتحانش کنی
میدونی چرا ورزش میکنم ؟ چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی... نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش .... و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
ببینین ما هم دیگه رو خیلی کم میبینیم شاید توی یکسال یک بار یا دوبار ولی رفتاراش با من فرق داره یه طور خاصی نگام میکنه وقتی نگاش میکنم بهم لبخند میزنه یا زودی نگاش رو بر میداره وقتی درمورد یه پسر حرف میزنم میپره وسط حرفم و بحث رو عوض میکنه و هرجا میرم اونم میاد ولی خوب همیشه سرش رو توی گوشیش میکنه ولی بعضی اوقات باهام سرد رفتار میکنه و اهل دوست دخترم نیست
با شماره ی ناشناس بهش ابراز علاقه و تا چند ماه با همون شماره چت کن ولی خودتو معرفی نکن فقط بگو تو من ...
حققیقتش این اصلا جواب نمیده یه خانومی رو من اینجوری کرد دید بدی میده اول فکر میکنی اومده مسخره ات کنه یا از دوستای پسرت هست بعدشم حقیقت رو که گفت دید بد داشتم رد کردم اینجوری نکنن بهتره
حققیقتش این اصلا جواب نمیده یه خانومی رو من اینجوری کرد دید بدی میده اول فکر میکنی اومده مسخره ات کن ...
نمیدونم ولی من خودم یکی از اشناهامون این کار و کرده بود وقتی حقیقیت و به طرف گفت هیچ تغییری در رفتارش ایجاد نشد و تازه کلی هم عاشقش شد و الان ازدواج کردن .
میدونی چرا ورزش میکنم ؟ چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی... نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش .... و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
خانوما همیشه یه قانون دارن که قدم اول رو نزارن ولی اگه اون نمیاد اول در حد حرف زدن شروع کنین یا بحث معمولی باز کنین مثلا یه پستی که مرتبط باشه بهش از اینستا بفرستین اگه علاقه ای داشت ادامه میده