2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من قبلا این حسو تجربه کردم. با یکی بودم بهم میگفت بهم بگو دوست دارمحی تکرار هم نمیتونستم بکنم قهر می‌کرد ناراح میشد. منم ناراحت میشدم ولی نمیگفتم. بعد اون با یکی بودم قربون صدقش میرفتم خومو لوس میکردم چون هم خیلی ام تعریف می‌کرد و بهم انرژی میداد هم خیلی دوسش داشتم 

چرا؟!

تاپیکام هستش در این موضوع

هزار و یک دلیل که پدرم همش گیر میده خیلی حساسه 

حتی اومدن خواستگاریم پدرم یه هفته گریه میکرد 

الان بخاطر اختلاف فرهنگی مذهبی طبقاتی هم شده یه معذلی برام

نامزدی میخوای بهم بزنی؟

من که نمیخوام من از جونم مایه میذارم براش 

خونواده م میخوان بهم بزنم که هیچوقت این کارو نمیکنم مگه اینکه جنازه مو تحویل گرفته باشن

دمت گرم عالی بود👌👌👌

فدات.....آنقدر دوست داشتم با صورتم میتونستم ناز کنم.دیدی یه سری ها لبشونو ساده گاز میگیرن چقدر دلربا میشن من اصلا اینجوری نیستم البته زیاد خوشگلم نیستم   

معمولی هستم....مثلا میرم مهمونی میگم تیپم تک بود تو جمع همه داشتن به هم میگفتن چقدر مانتوش قشنگه...بعد یه دور میزنم میگم نظرت تو چیه؟ مردا هم که دهن بین  قشنگ هم نباشه میگه آره راست میگن همیشه خوش تیپی تو  

مثلا شوهرم عادت داره اول قندو میزاره رو لبش بعد استکان چای رو ور میداره...همیشه میپرم قند رو لبشو برمیدارم بوسش میکنم و میخورم..میگم این قند خوردن داره رو لب تو بوده  دیگه بعد ۱۲ سال خودش میدونه گاهی خودش قندشو میده به من میگه بیا اینم سهمیه تو....

میدونم یه کم کارام شاید چندشی باشه ولی دیگه عادت کردم...خداروشکر من و شوهرم خیلی عاشق همیم

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792