2777
2789
عنوان

بعد از عقد پیش شوهرتون بودین یا هر کدوم رفتین خونه خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2269 بازدید | 22 پست
الانم الکی بگو خونه مادرشوهرم ولی برو هتل  در کل عزیزم دوران عقد هم مواظب باش چون خانوادت اینط ...

تو دوران نامزدیمم الکی میگفتم با دوستم بیرونم یا بیرون کار دارم نمیگفتم با شوهرمم ولی دیگ عقدو چون شب موندن داره نمیتونم بپیچونم 

با هتل مشکل تدارن با اینکه شب پیش شوهرم باشم مشکل دارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دوران نامزدیمم الکی میگفتم با دوستم بیرونم یا بیرون کار دارم نمیگفتم با شوهرمم ولی دیگ عقدو چون ش ...

مادرتو راضی کنی حله بگو دوستامم نامزدن خونه شوهراشونن

قانون بزار بگوتو هفته یه شب خونه مادر شوهر یه شب خونه شما    

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
کاری نمیخوایم بکنیم در حد همون بغل اینا ولی خب بابام اجازه نمیده خونه ما بمونه خونه اونا هم شرایطی ن ...

تو ک خانوادت حساسن 🤔🤔چجوری میزارن شب خونه نباشی

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
مادرتو راضی کنی حله بگو دوستامم نامزدن خونه شوهراشونن قانون بزار بگو یه شب خونه مادر شوهر یه شب خون ...

خواهرم ک ازدواج کرده بود شوهرش یه شب موند فرداش بابام جنگ راه انداخت 

اصلا امکان نداره بزاره داماد بمونه خونش شبا😆

خواهرم ک ازدواج کرده بود شوهرش یه شب موند فرداش بابام جنگ راه انداخت  اصلا امکان نداره بزاره د ...

خب تو برو بمون بعد به مامانت قول بده مواظبی بیشتر از یه شب تو هفته هم نمون حساس بشن 

بعد به بابات بگین با خواهرشوهرت میخوابی مثلا🤭

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
خب دارم میگم دیگ اجازه نمیدن شب خونه نباشم 😁 مشکلم همینه 

😕به نظر من خانوادت کار خوبی میکنن

من خیلی ها رو دیدم تو سایت که اومدن پشیمون بودن 

دور ازجونت ..ولی گفتن ب مشگل خوردیم و الانم دختر نیستم ..یا میگفتن بارداریم خانواده شوهرم کلی دری وری گفتن ...اگه واقعن نیازه خوب روز برو هتل در حد یکساعت 

معاشقه سطحی ...اینجا ایرانه هواست باشه خانواده شوهر هم ک میدونی دنبال ی آتو هستن از آدم 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠