2777
2789

دوران عقدتون چجوری میگذره ؟

چقدر همو میبینین

من هفته دیگ عقدمه شوهرم میگه بعدش بریم هتل 

ولی خانوادم نمیزارن 

حالا نه فقط اون شب میدونم کلا در محدودیتم 

از الان غصم شده ک چقدر باید حرص بخورم تا وقتی برم سر زندگیم 

دوران نامزدیمم همین بود نمیزاشتن برم بیرون الکی میگفتم با دوستامم

بگو بهشون عروسی فقط یک جشنه 

عقد کنیمم دیگه رسما زن و شوهر شدیم

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما بعد عقدمون محضری بود شام مادرشوهرم دعوتمون کرد انگار پاگشا کردمنو . بعدشام بابام اینا رفتن ،شوهرمم منو دوساعت دیگه اش برد خونمون برسونه ،راه ۱۵ دقیقه ای رو دوساعت کشید برسیم😂 بعد اونم خلوتیامون تو کارگاهش بود 

الانم الکی بگو خونه مادرشوهرم ولی برو هتل 

در کل عزیزم دوران عقد هم مواظب باش چون خانوادت اینطور که میگی حساسن خدایی نکرده ناراحتی برای خودت پیش نیاد 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
ببین خدایی هتل دیگه خیلیه، نهایت بمونه خونتون، هتل یعنی بریم برای اون کار، ولی تا قبل عروسی سعی کن ک ...

کاری نمیخوایم بکنیم در حد همون بغل اینا ولی خب بابام اجازه نمیده خونه ما بمونه خونه اونا هم شرایطی نی بمونیم 

برا همین باید اگر بخوایم شبا پیش هم باشیم جایی رو بگیریم