2777
2789
عنوان

عمل لیزیک چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شنیدم موقع زایمان بر میگرده دوباره درسته؟من ب خاطر این عمل نکردم هنوز ی سری دکترا میگن اره ی سریا میگن ن

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

عمل کردنش خیلی بهتر از عمل تکردنه . یکی دوسال اول گاهی تاری دید داشتم دو تا از همکارامم عمل کردن همینطوری بودن اما کم کم خوب شد الان هر از گاهی دوچاری تاری میشم خیلی کنه اما خیلی خوشحالم ک عمل کردن . این دوسه ساله خیلی گوشی دست گرفتم احساس میکنم یکم چشام ضعیف شده 🥴

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
دکترتون کی بود؟

دکتر مجید محبی تو غرب تهران

کلینیک چشم پزشکی سلامت غرب

گوگلم بزنی اسمشو میاره و هزینه عملشم خیلی خوبه برا همین روزی بیستا تا اینا عمل داره

من الان که چشمامو میبرم معاینه پیش دکترای دیگه همشون میپرسن پیش کی عمل کردم❤️اگه قصد عمل دارید حتما بهتون پیشنهاد میکنم برید پیششون همون روزم معاینه میکنن کاراتو میکنن میفرستنت اتاق عمل تمام😍

من شنیدم موقع زایمان بر میگرده دوباره درسته؟من ب خاطر این عمل نکردم هنوز ی سری دکترا میگن اره ی سریا ...

نه من از دکترم پرسیدم گفت ۶ تا ۸ ماه بعد عمل اگه باردار بشی دیگه برنمیگرده اما اگه زودتر باردار بشی احتمال برگشتش زیاده 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
منم میخوام عمل کنم ولی شک دارم چون خیلی درس میخونم میترسم دوباره ضعیف شه بنظرتون بذارم بعدیکه کلا از ...

اصلا اصلا برنمیگرده چند روز قبل معاینه شدم چشام ده بودن یه ذره ضعیف نشدن شبو روززز تو گوشیم از روز چهار عملمم گوشیمو گرفتم دستم...بخدا من برگردم عقب همون دوران دانشجویی عمل میکردم انگار ادم تازه متولد میشه نه عروسیا چیزی میدیدم..تو خیابون تا کسیو میدیدم باید نزدیکم میشد تا واضح ببینم همش تار🤐بنظرم اگه شرایطشو داری برو الان مطمنن زیاد سردرد میشی من دائم سردرد بودم یه ساله سردردم ندارم مخصوصا وقتی درس میخوندم یا ریمل میزدم یا زیاد تی وی میدیدم

اصلا اصلا برنمیگرده چند روز قبل معاینه شدم چشام ده بودن یه ذره ضعیف نشدن شبو روززز تو گوشیم از روز چ ...

آره وقتی درس میخونم یا خسته میشه چشمام سردرد میشم، براهمین گفتم فعلا لنز بگیرم ،بالنز بجای عینک سر کنم. از پایان نامه ارشدم که دفاع کردم بعد عمل کنم، هم بخاطر آزمون وکالتم الان روزی ده تا۱۱ساعت درس میخونم هم بعدش برای دکتری میخوام ادامه بدم میترسم سرهمین دوتا باز ضعیف شه

آره وقتی درس میخونم یا خسته میشه چشمام سردرد میشم، براهمین گفتم فعلا لنز بگیرم ،بالنز بجای عینک سر ک ...

من وقتی ازدواج کردم افتادم خط لنز مادرشوهرم اینا هیچ وقت نفهمیدن عینکیم اما ببین اون دردسرش بیشتره یهو میبینی چشمو اذیت میکنه باید زود دربیاری یا شش ساعت بیشتر چشمت باشه سر ادم منفجر میشه و چشم میشه کاسه خون

و اینکه الان خیلی گرون شدن یدونه سالانه شده ۶۰۰ هزار و هر لحظه امکان پاره شدنش هست 

اینا همش تجربه ی منه اگه شرایطش هست عمل کن اگه نه با لنز اینا سر کن تا بعد❤️

اصلا اصلا برنمیگرده چند روز قبل معاینه شدم چشام ده بودن یه ذره ضعیف نشدن شبو روززز تو گوشیم از روز چ ...

من از ۶ سالگی عینک میزنم الان ۲۷ سالمه عادت کردم بهش حس میکنم بدون عینک زشت میشم

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
باور کن اصلا دردش مهم نیس به حدی عذاب میکشم با این دیدم🥺

عزیزم من 22 روزه که عمل کردم 

دیدم خوب شده ولی هنوز تار میبینم 

این تاره تا 1 ماه هست الان نسبت به اولا خیلی کمتر شده ولی از بین نرفته 

بعد با عینک هم هنوز بیشتر کارام انجام میدم مثل غذا درس کردن توی گوشی رفتن اینجور چیزا