2777
2789

من میام تو این سایت حس میکنم رفتم تو سایت خارجی از یه سری نظرات خب چرا باید دو تا ادم جلو بقیه بخوابن پیش هم و .... یکم احترام بزرگتر مراعات کوچیکتر حیا تو جمع ..... این چیزا کی از مد رفت خدایاااا

مگه تو ی اتاق میخوابین؟ ینی اتاق خواب ندارین ک ایشون معذب نشن بهرحال مهمونن

مهمونن عصرا که میریم استراحت کنیم داداشمم میاد باهامون حرف بزنه این بالش مینداره کنارش دراز میکشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ی باره بگوکلاپیش اسی هم رابطه داشته باشن اشکالی نداره راحتمون کن😂😂

مامان بابام سالهاست هر جا برن پیش هم میخوابن ، ماهم همینطور ...  هر خوابیدنی ک رابطه نیس

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

مهمونن عصرا که میریم استراحت کنیم داداشمم میاد باهامون حرف بزنه این بالش مینداره کنارش دراز میکشه

توخونه خودشون ازعشقبازی سیرنمیشن ک نصفه میمونن میارن خونه شماحداقل چند ساعتی مراعات کنن بهتره

بهرحال هرکسی شخصیتی داره ایشون زیادی شوخ طبعه ب برادرتون بگین تذکر بدن بهشون گرچه من بدی تو کارشون نمیبینم

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
مامان بابام سالهاست هر جا برن پیش هم میخوابن ، ماهم همینطور ...  هر خوابیدنی ک رابطه نیس

موقع خواب پیش هم میخوابن یا یهو وسط جمع بالشت میارن کنار پدرتون میخوابن در صورتی که همه نشستن دارن صحبت میکنن?

من میام تو این سایت حس میکنم رفتم تو سایت خارجی از یه سری نظرات خب چرا باید دو تا ادم جلو بقیه بخواب ...

اصلا بی احترامی ب بزرگتر نمیشه دراز کشیدن زن و شوهر کنار هم ، موقع خواب ....‌ 

بی احترامی و بی حرمتی ب چی دقیقا میشه؟   یعنی ۳۰ سانت جدا باشن حرمتها حفظ میشه؟ 

آخه ی کم فکر خوبه ، اگه شوخی جنسی میکنن واقع بده .... ولی اینکه موقع خواب باشه زیر ی پتو بخوابن هیچی نمیشخ

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

مامان بابام سالهاست هر جا برن پیش هم میخوابن ، ماهم همینطور ...  هر خوابیدنی ک رابطه نیس

وییییی چ وابسته هایی اونم تواین دنیای فانی!ب سلامتی ولی ب نظرمن آدم جایی مهمون می‌ره باید رعایت کنه الان اینکارزنداداش اسی ممکنه برادرشوهره روهم تحریک کنه 

موقع خواب پیش هم میخوابن یا یهو وسط جمع بالشت میارن کنار پدرتون میخوابن در صورتی که همه نشستن دارن ص ...

اگه بابام بخوابه ، اونم کنارش میخوابع ،      موقع استراحت قبل خواب ،       بستگی ب فرهنگ خانواده داره ،  تو جمع خواهر برادری ما این خوابیدن یا دراز کشیدن رو بد نمیدونیم 

اصلا بی احترامی ب بزرگتر نمیشه دراز کشیدن زن و شوهر کنار هم ، موقع خواب ....‌   بی ...

متوجه حرف بنده شدید ? من گفتم نوقع خواب کنار هم نخوابن ? اصلا توضیحات استارتر و خوندید? عجله داشتید جواب بدید به اشتباه افتادید اصلا بحث وقت خواب نبود

وییییی چ وابسته هایی اونم تواین دنیای فانی!ب سلامتی ولی ب نظرمن آدم جایی مهمون می‌ره باید رعایت کنه ...

ببین اگه ی برادر شوهری تو جمع باشه یا نا محرمی ، در حد زیاد  بد میدونیم ک  کسی دراز بکشه  رو باز ....  چ برسه پیش شوهرش بخوابه ، ولی اگه موقع خواب بشه همه تو حال باشیم همهههه زن و شوهرا پیش هم میخوابن  زیر ی پتو 

والله پیش هم میخوابن ، ولی چسب ب هم نمیخوابن ک ، اصلا ممکنه یکی سرش مغرب باشه یکی مشرق ...‌ 

زن داداش من فقط تو اتاق که فقط ما هستیم 

والا ما خانوادگی راحتیم حجابم نداریم ولی یهو وسط جمع که دارن حرف میزنن نمیپریم بالشت بندازیم کنار شوهرمون بخوابیم یا باهاش شوخیای زشت کنیم ما حرمت نگه میداریم فرهنگ خانواده ما اینه ما جلو پدرم پامون دراز نمیکنیم با اینکه باهاشون خیلی رفیقیم ولی برامون جایگاهش محفوظ و با ارزشه بستگی به نوع تربیت و فرهنگ هر خانواده داره 

ببین اگه ی برادر شوهری تو جمع باشه یا نا محرمی ، در حد زیاد  بد میدونیم ک  کسی دراز ...

ولی منظوراسی این بودک زنداداش ایشون پیش همه کنار شوهرش درازمیکشه واداواصول درمیاره نه موقع خواب!