2821
2789
هرموقع که خودتون مایلید عزیزم موهاتون رنگ داره؟ قد موهاتون چقدره؟

موهام تا روی شونه هامه. حدود چهار پنج سانت اخر هم دکلره هست

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینستا دارین ایدی بدم اونجا هماهنگ کنیم؟

نه متاسفانه ندارم. اگه مایلین درخواست بدم شمارتونو بدین توی وات هماهنگ کنیم

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج
نه متاسفانه ندارم. اگه مایلین درخواست بدم شمارتونو بدین توی وات هماهنگ کنیم

فقط یه چیز. من موهام ب شدت دیررنگ و سخت رنگه. مشکلی براتون پیش نمیاد؟ خودم مشکلی ندارما. بخاطر شما میگم

فقط یه چیز. من موهام ب شدت دیررنگ و سخت رنگه. مشکلی براتون پیش نمیاد؟ خودم مشکلی ندارما. بخاطر شما م ...

فکر نکنم🧐حالا واتساپ عکس موهاتونو برام بفرستین

و اگه میشه اینجا پیام برام بفرستین شمارتونو بگیرم من تازه واردم سردرنمیارم از اینجا🤣

خوب گقت

اهل رنگ و...نیسم از قیمتا خبر ندارم والا!!!! کلا رنگ موی طبیعی خودمو بیشتر دوست دارم! 

یه مراسم داشتیم گفتم برا تنوع بزنم بعدش دوباره رنگ همرنگ مو خودم بزنم روش! 

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖
فکر نکنم🧐حالا واتساپ عکس موهاتونو برام بفرستین و اگه میشه اینجا پیام برام بفرستین شمارتونو بگیرم م ...

بهتون خصوصی پیام دادم ببینین پیدا میکنین