2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین....🎈

171 بازدید | 27 پست

با اینکه همه کانال و گروه های تلگرامم رو حذف کردم 

بازم نمی تونم کانال جدیدی عضو بشم 🙁

میزنع میزان کانال هاتون به سقف مجاز ۵۰۰ تا رسیده 

چیکار کنم بنظرتون؟مشکل از چیه؟

نمی دونم چیکار کنم دیگ😑😢

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
برا منم سواله.چاره چیه 

چندماهه تلگرامم این جوری شده 

دیگ اعصابم خورد شده 

حافظش خالی کردم نمی دونم 

دیگ باید چیکار کنم😬🤧

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تلگرام اصلی بزن تلگرام غیر اصل خود به خود کانال جوین میشن

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
برا همسرم اینجوری شده

من قبلا تعداد کانال هام زیاد بود ولی الان 

بخدا یه دونه هم ندارم 

و باز نمی تونم عضو بشم☹️🤒

اگه آپدیت نمیشه ، حذف کن دوباره نصبش کن

این کار رو هم کردم باز همین جوریه💔

تلگرام اصلی بزن تلگرام غیر اصل خود به خود کانال جوین میشن

اصلیه

اصلیه

کو برنامه ات

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
کو برنامه ات

تل آبی اصلی دارم

دیلیت اکانت بزن.

فایده نداره