2777
2789
چندروز عقب انداختی؟  هاله داره این هاله قبل تاریخ پریودی برای من می افتاد

من نامنظمه اکثرا۳۸ ۴۰ ام سیکلم میشدم امروز ۳۵ سیکلمه 

برا تو دلیم دعا کنین بمونه برام خیلی دوسش دارم❤️😘🙏🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک اسی بسلامتی 

منم امروز بی بی چکم مثبت شد کی برم بنظرتون آزمایش خون دوروز از ماهاتما گذشته دوم تیر که روز تخمک گذاریم بود اقدام داشتم یکبار

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!
آره هاله اش زوم کنی دیده میشه برای منم هاله میوفتاد اولش همینجوری بود تو عکس مشخص نمیشد 

پس امید داشته باشم

مبارک اسی بسلامتی  منم امروز بی بی چکم مثبت شد کی برم بنظرتون آزمایش خون دوروز از ماهاتما گ ...

فدات منم موندم برم یا نه 

فدات منم موندم برم یا نه 

منم نمیدونم چیکار کنم بدنم هم الان داغ داغه نمیدونم چرا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!

منم تب دارم 

چهارتا بی بی زدم پررنگ شد بازم شک دارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله خدا از دهنت بشنوه خیلی وقته منتظریم ۳ ساله🥲

تاریخ زایمانت از حساب پریود با سونوی ان تی فرق میکنه چون پریودت 40 روزه اس و نامرتب 

پس بعدا بخاطر این قضیه به خودت استرس ندی فکر کنی بچه رشد نکرده یا چیز دیگه 

چون منم پریودی هام مثل شماست تجربه شو دارم دکترم که براش مهم نبود ولی بهداشت ماه آخر هی استرس میداد وقتت گذشته چرا زایمان نمیکنی 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰
تاریخ زایمانت از حساب پریود با سونوی ان تی فرق میکنه چون پریودت 40 روزه اس و نامرتب  پس بعدا ب ...

اهان دستت درد نکنه اطلاع دادی فدات شم  انشالله که تو دلم باشه ❤️🌹