2777
2789
عنوان

دوستان شما رو بخدا بیاید دارم از نگرانی می میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 24 پست
اگه دکتر هم میگفت نیازی به امینو نیست من حتما میرفتم بنابراین زیاد برام فرقی نمیکنه نظر دکتر
1 به 245 خیلی ریسکش بالاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ طبیعیش چنده؟
خدایا بابت نیکای نازم ازت ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخخخخخخخخخخخخخخ ببینننن یعنی یک نفر از 245 نفر امکان داره بچش سندرون داشته باشه

اگه فامیل با همسری نیستی

اگه تو فامیل اصلا کسی که سندرون داره نداشته باشی اصلا بچت مشکل دار نمیشه
     همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
مرسی ایشالا خبر سلامتی و بدنیا اوردنش رو بیای بدی
     همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
دقیقا 2 سال پیش منم خودمو کور کردم بس که گریه کردم. مامانم اومد خونه مون و اونقدر حرف زد و آرومم کرد که سپردم به خدا. میگفت قول میدم بچه هیچیش نیست. الان خدا رو شکر دخترم سالم سالمه.
خودتو ناراحت نکن گلم.
عزیزم همزمان با آز خون ۱ سونو هم هست که تو هفته ۱۶ انجام میشه اونجا دوباره ریسک رو بررسی میکنن که اگه همه چی به امید خدا تو اون سونو خوب باشه ریسکت رو دو برابر پایین میاره یعنی مثلا برات میشه ۱ به ۴۵۰ البته من ایران نیستم نمیدونم تو ایران هم اینکارو میکنن یا نه من تو حاملگی اولم با اینکه ریسکی نداشتم ولی بنا به خواست خودم آمینیو سنتز انجام دادم چون کاریوتیپ بچه رو درمیاره و خوبه البته ۱ به ۲۰۰ هم احتمال سقط هست ولی آزمایشش سخت و غیر قابل تحمل نیست عزیزم گریه نداره که تو بیخودی خودت و جوجه ات رو اذیت میکنی !!!
خدایا تو تنها مشترک مورد نظر من هستی تو رو خدا در دسترس باش...