2777
2789
عنوان

پلانتاژل

8832 بازدید | 23 پست

اسهال دخترم بدون هیچ علائم دیگه ای

این پودرو بخاطر دونه های ریزش نمیخوره قاطی آب

شوهرم میگه داروخونه ای گفت قاطی شیرش بدین

آخه از سوراخ شیشه شیر این دونه ها رد میشن؟

شما چطوری به بچه هاتون میدادین اثر کرد روشون؟؟

دختر من چهارده ماهشه

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰

قاطي ماست دادي؟

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قاطي ماست دادي؟

نه اخه نوشته قاطی آب کنید

قاطی ماست کنم میخوره ولی مگه میشه؟

روش نوشته تو آب جوش حل کنید و بخورید

من پرستارم تو بخش اطفال اصلا نشنیدم اسم این دارو

یه سرچ بزنید عزیزم خیلی تعریف این دارو رو میکنن 

برای اسهالی که عفونی نیست و یه رور سه مرتبه یه روز ملا خبری نیست یک هفته هم بیشتر طول کشیده چی میدین پس

با سرنگ بریز دهنش،خیلی داروی خوبیه،حتما بده

چندبار بدم؟ یعنی اثرشو با چند بار میذاره 

نمیشه  قاطی ماست کرد ؟ اونو میدونم حتما میخوره

پسر من همینجوری میخورد از سوراخ رد نمیشه

موندم چیکار کنم پس چطوری بدن بهش

نصف ساشه رو قاطی یه مقدار آب کردم اوایلش یکم خچرد بعد هرکار کردم نخورد الانم با قطره چکون خوابه میخوام بریزم دهنش بیدار میشه ولی

یه سرچ بزنید عزیزم خیلی تعریف این دارو رو میکنن  برای اسهالی که عفونی نیست و یه رور سه مرتبه ی ...

پودر کیدیلاکت ،قرص فولیک اسید یک میلی،پودر گاستروفیکس،شربت زینک،برای کم آبی هم او آر اس

موندم چیکار کنم پس چطوری بدن بهش نصف ساشه رو قاطی یه مقدار آب کردم اوایلش یکم خچرد بعد هرکار کردم ن ...

ببین من با ابگرم قاطی میکردم با یه کم نبات میگفت چاییه میخورد چون چایی خیلی دوست داره

پودر کیدیلاکت ،قرص فولیک اسید یک میلی،پودر گاستروفیکس،شربت زینک،برای کم آبی هم او آر اس

دکترش براش فقط قطذه رامنوفلور داد ک اصلا اثر نکرد

نه اخه نوشته قاطی آب کنید قاطی ماست کنم میخوره ولی مگه میشه؟ روش نوشته تو آب جوش حل کنید و بخورید

خب تو آب جوش حل كن اون دونه هاشم حل ميشه بعد تو شيشه اش بدع خنك كه شد

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه