2777
2789
عنوان

فامیل های بخیل

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 46 پست
حالا یه کمکی به من بکن ، اسهال شدید گرفتم از دیشب دارو چی بخورم 

لوپرامید بخور....احتمالا ویروسیه

اگه تب داشتی برو دکتر ببینتت...یا سیپروفلوکساسین ۵۰۰ بخور هر ۱۲ ساعت تا ۵ روز....اگه تب نداری مایعات بخور آب بدنت کم نشه...و کته ماست و سیب و موز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی  منم عاشق پزشکی بودم ولی نشد .... تخصص چی دوست داری بخونی

چشم پزشکی

خیلی سخت گذشت این ۷..۸ سال بهم...خواب و خوراک نداشتم...تفریح که اصلا....برای خانما سخته خیلی...الانم یه روستا میرم و میام...ازدواج سخته واسم...همه چی سخته 

سلام عزیزم چقدر اینجور آدما حسرت خورن ت این دوره هرکی یجا رسیده زحمت کشیده من نمیدونم بعضیا چقدر فره ...

ببعد ژدو سال اولین کامنت 😂

🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️‍🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘
چشم پزشکی خیلی سخت گذشت این ۷..۸ سال بهم...خواب و خوراک نداشتم...تفریح که اصلا....برای خانما سخته خ ...

خب چشم خوبه ولی حتما باید بعدش فوق تخصص بگیری ،در جریان هستی که دیگه چشم با تخصص آنچنان درآمد زایی نداره

خب چشم خوبه ولی حتما باید بعدش فوق تخصص بگیری ،در جریان هستی که دیگه چشم با تخصص آنچنان درآمد زایی ن ...

اره ...کلا تو ایران باید تو سختی زندگی کرد....زندگی واسه همه سخت شده

چند وقتی بود جای پزشکای سایت خالی بود ان‌شاءالله خانم وکیل ها هم دوباره برگردن رونق بدن به سایت 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚
سلام عزیزم چقدر اینجور آدما حسرت خورن ت این دوره هرکی یجا رسیده زحمت کشیده من نمیدونم بعضیا چقدر فره ...

ببعد ژدو سال اولین کامنت 😂

🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️‍🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘