2777
2789

سلام من مدت کوتاهی که دارم مراقبت پوستی انجام میدم میخواستم بپرسم ماسک ورقه ای بهتره استفاده کنم یا لایه بردار نظرتون هرکدوم هست بکید چی استفاده میکنید میدونم باهم فرق دارن من نمیتونم واس هر دو هزینه کنم میخوام فعلا هرکدوم واس پوست ضروری تر شروع کنم

برای تعجیل در فرج و سلامتی امام‌زمان (عج)صلوات🌹

لایه بردار خیلی ضرروری تر

نجیب محفوظ «چقدر میان آنچه میخواهم و انچه میتوانم‌ سرگردانم‌‌» 😶‍🌫️حقیقت آینه‌ای بود که از آسمان و از دست خدا به زمین افتاد و شکست هرکس تکه‌ای از آن را برداشت، خود را در آن دید، و گمان کرد حقیقت فقط نزد اوست حال آنکه، حقیقت نزد همگان پخش بود😇 هیچ وقت دیگران قضاوت نکن هیچجوره نمیتونی بفهمی توی دل آدما چی میگذره اگه هم فکر کردی فهمیدی اون فقط یه حدس اینقدر به خودت مغرور نباش که فکر کنی همچی میدونی🤫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم لایه بردار و بخر بعدم مگه لایه بردار یا ماسک ورقه ای چقدر هزینشه که یکی رو میخوای انتخاب کنی؟ لایه بردار مگه برندای خارجی و شیمیایی مث اوردینری بخری که گرونه وگرنه لایه بردارای فیزیکی نهایت ۲۰۰ تومن باشن 

سلام 

اگه پوستت جای لک و جوش نداره لایه بردار نیازی نداری

اما در کنارش شب حتما پوستت رو تمیز کن با یه شوینده ی خوب و روز حتما ضدافتاب و ابرسان یا مرطوب کننده استفاده کن 

مولتی ویتامین عالی هست برای پوست 

میتونی یه ماسک پیلاف بگیری هفته ای یکبار استفاده کنی هم پوستت روشن و سفت میشه هم جوش های سر سیاه و آکنه رو از بین میبره

سلام  اگه پوستت جای لک و جوش نداره لایه بردار نیازی نداری اما در کنارش شب حتما پوستت رو تمیز ...

ممنون عزیز مولتی ویتامین خوراکی یا واس استفاده روی پوست؟

بستگی به پوستت داره من ماسک ورقه ای خیلی استفاده میکنم همین امروزم گرفتم ۱۰تا گرفتم ۵۵خیلی خوب بود😁

پوستت تغییری هم کرده؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز