2777
2789
مثلا هی فک کنی کاری رو انجام دادی در صورتی ک ن مثلا فک کنی لیوانت کثیفه یا مثال های دیگ در صورتی ک ت ...

این بیشتر وسواس عملیه تا فکری 

این یکی از اختلالات رولنشناسی هست که رلجبش زیاد خوندم....

و  خیلی سخته کنترول افکار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا چجوری هستید ب چی وسواس دارید 

اگه بگم ی وسواس ب وسواس هاتون اضافه نشه ی وقت

اونقدر راحت میتونم آدمارو از زندگیم حذف کنم،که این موضوع گاهی خودمم میترسونه:)                                و لعنت بر کسانی ک مارا 
عزیزم اصلا نمیتونی مثبت فکر کنی و همیشه فکرت آشوبه شبام خواب نمیری از فکر

تو عم داری؟

اونقدر راحت میتونم آدمارو از زندگیم حذف کنم،که این موضوع گاهی خودمم میترسونه:)                                و لعنت بر کسانی ک مارا 
عزیزم چجوری درمان شدی؟ منم نوجوونم دلم نمیخاد بزرگ شدم بچگیمو اینجوری بیاد بیارم...

منم نوجوونم

۱۷ سالمه ، مرداد ۱۸ میشم

هنوز دارم

البتع خانوادم مخالف درمان بودن ، منم ی جوری تسلیم شده بودم و مدام این اختلاف بزرگ و بزرگ تر شد 

خواهش میکنم میشه علائم شونو بگید یا چ کارهایی میکنن

ببین بالا گفتم علایمشو حالا کامل تر بخوام بگم اینه که افرادی که این بیماری می گیرن بر اثر تکرار ی سری افکار مزاحم و بیخود هست

مثال میزنم

مثلا من میخوام برم بیرون حالا هی فک میکنم نکنه برم تصادف کنم یا نکنه فلان اتفاق بب افته یا نکنه  اینجور بشه اونجور بشه و و و .....

انقدر این فکرای منفی زیاد و بزرگ میضن که ب نقطه ایی آدم و میرسونه که بیمارا دوسدته میششن

اونایی که خیلی شدییه و با قرص باید کنترول کنن

اونایی که خفیف تره و با روانشناس و چن جلسه مشاوره درست میشه

بیشتر خواسی بازم برات میگم 

منم نوجوونم ۱۷ سالمه ، مرداد ۱۸ میشم هنوز دارم البتع خانوادم مخالف درمان بودن ، منم ی جوری تسلیم ...

ممکنه چی بشه؟

من افسردگیم دارم 

مترسم کارم به تیمارستان بکشه دوباره 

واقعا دوست ندارم عقلمو از دست بدم:)

عکس پروفم خودمو عشق جدیدمیم:/❤
ببین بالا گفتم علایمشو حالا کامل تر بخوام بگم اینه که افرادی که این بیماری می گیرن بر اثر تکرار ی سر ...

ن اینجوری ک ن من واستون مثال زدم طرف چجوریه فک میکنه ی چیزی کثیف شده در صورتی ک تمیزا