2777
2789
عنوان

قد دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 45 پست

این حرف ها همه جا هست ..خود منم قدم ۱۷۵ اه ولی حال میکنم باهاش مشکلی هم ندارم حرفایی مردم هم مهم نیست جدی..این پسرا انقد کوتاه شدن می‌خوان زر نزنن یکی از خودشون بلند تر میبینن.ولش کن بابا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قدم خوبه ولی دختر عموم و دختر عمم به باباهاشونم رفتن جفتشون قدشون رو ۱۷۹ تازه خیلیم قدشونو دوس دارم اصلا خیلیم قشنگه مگه قد بلند چشه

من ولی اونروز میخواست با جفتشون خداحفظی کنم مجبور شدم برم رو مبل تا بتونم بغلشون کنم😑ولی هبچوقت مسخرشون نکرده کسی واسه قدشون خودشونم خیلی دوس دارن فقط یبار گفت دوس دارم بلندتر بشم گفتم بسه دیگ چقدرررر

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

تاحالا تو واقعیت به من تیکه ننداختن. همه میگن خوش بحالت چکار کردی قد بلندی. ۱۷۷ ام. فقط تو نی نی سایت چندبار گفتن خجالت نمیکشی از قدت😁 که من خدا رو هر روز شکر میکنم. به هرحال هرچی خدا میده بهترینه.

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
تاحالا تو واقعیت به من تیکه ننداختن. همه میگن خوش بحالت چکار کردی قد بلندی. ۱۷۷ ام. فقط تو نی نی سای ...

میدونی در هر صورت این چیزا دست ادم نیس نباید این حرفا زده بشه

من خودمم میگم بابا خوبه و اینا ولی پسرای این دور و زمونه دریده شدن

حسودن حسود 

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

من مدرسه که میرفتم یک چندنفری خیلی بلندقدبودند همش دوستام مسخرشون میکردند وبهشون میگفتند نردبوم من خداروشکرمیکردم که جای اونها نیستند اما بعدچندسال مشکل کوتاهی قد پیداکرده بودم وهنش میگفتموخوش بحال اونها ، آدم نباید جلوی بینیش رافقط ببینه من چندسال بعد واقعا دلم میخواست به جای همونهایی باشم که بهشون میگفتند نردبام