2777
2789
عنوان

فرق پستونک اونت با ایرانیا چیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 37 پست
بهتر که شیرخشک‌نخورد شیر مامانشو خورد گل دختر نوش جونش باشه

ممنون عزیزم. اما خیلی دوست داشتم شیرخشک بخوره  

دوست نداشت طعمشو، همین الانم شیر دوست نداره. من از شیر دادن خیلی بدم میومد

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم. اما خیلی دوست داشتم شیرخشک بخوره     دوست نداشت طعمشو، همین الانم شیر دوست ن ...

بچه ی من ۶ماه شیر خودمو خورد و بعدش شیرخشک دادم انتخاب خودم بود الان گاهی اوقات با خودم میگم شاید اشتباه کردم و باید شیر خودمو میدادم ولی دیگه گذشت انشاءالله تن همه ی بچه ها سالم باشه و خدا نگهدارشون

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
بچه ی من ۶ماه شیر خودمو خورد و بعدش شیرخشک دادم انتخاب خودم بود الان گاهی اوقات با خودم میگم شاید اش ...

نه چرا اشتباه کرده باشی؟ شیرخشک های الان باورکن غنی تر از شیرهای بی جون ماست. بعدم هیچ جا هیچ اجباری برای مادر نشده که شیر خودشو بده، هیچ دکتری هم مخالف شیرخشک نیست، این یه تفکر قدیمیه که جا افتاده مادری که شیر خودشو نده، ظالم و بد و فلانه و بچشو دوست نداره، وقتی مادری باشیردادن حس بدی میگیره و رو اعصاب و حوصله اش اثر میذاره، مادر بهتریه؟

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁
نه چرا اشتباه کرده باشی؟ شیرخشک های الان باورکن غنی تر از شیرهای بی جون ماست. بعدم هیچ جا هیچ اجباری ...

حرفتون رو قبول دارم ولی باور کنید دست خودم نیست وقتی با دوستام مواجه میشم که بعد دوسال دنبال یه روش برای جدا کردن بچشون از شیر خودشون هستن ناخودآگاه دلم میریزه پایین انقدر درگیر عصاره گیری آب ماهیچه تو شیشه بودم و وقتم رو میگرفت باورتون نمیشه همیشه مامانم میگه انقدر که تو به این بچه رسیدی خودت پوست و استخونی ولی بازم ته دلم آروم نمیشم چند روز پیش تو قرآن اون آیه که در مورد شیر دادن مادر دوسال تمام هست رو خوندم بازم افکارم اومد سراغم همسرم میگه اینا همش خاص مادر بودن هست همیشه دنبال بهترین برای بچه بودن 

انشاءالله هیچ پدر مادری تو هیچ زمینه ای شرمنده بچش نباشه

حرفتون رو قبول دارم ولی باور کنید دست خودم نیست وقتی با دوستام مواجه میشم که بعد دوسال دنبال یه روش ...

تو همون قرآن خدا میگه مادر اگر نخواد می تونه شیر نده و اجباری براش نیست. وظیفه مادری فرای این هاست.

حالا من وقتی مادری رو میبینم که شیر میده تو دلم میگم آخیششش و خداروشکر که من شیر نمیدم.🤭

همیشه هم به همسرم میگه بچه بعدی رو شیرخشکی میکنم چون شیردهی وااااقعا منو اذیت کرد و لذت بچه داری رو برام کم کرد

تو همون قرآن خدا میگه مادر اگر نخواد می تونه شیر نده و اجباری براش نیست. وظیفه مادری فرای این هاست. ...

درست میگین قبول دارم حرفاتون رو   

منم زن باردار میبینم اول براش آرزوی سالم فارغ شدن میکنم و بعد میگم انشاءالله من دیگه هیچوقت باردار نشم دوران بارداری خیلی سختی داشتم و استراحت مطلق بودم