2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 40 پست

استاتر یه نگاه به دختر شوهر دادن خودشون بکن.بعضیا کلا مهریه زیاد از نظرشون ۱۰۰ تا ست(چه واسه دخترشون چه واسه عروسشون)مهم انصافه.و اینکه وقتی میگن با خودمون زندگی کن موافق هستن که شما اصلا جهیزیه نبری؟یا مثلا خانواده شما هم حدود ۱۰ میلیون جهیزیه تهیه کنن.مثل مهریه خانواده داماد.(اگه مهریه ضامن خوشبختی نیست جهیزیه هم خوشبختی رو تضمین نمی کنه)البته اینا نظر من نیست.سوالی پرسیدم ازت که ذهنت باز بشه

در خواست دوستی قبول نمی کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد باید مهریه نفقه نحله و تنصیف اموال رو ب زن بده تا براحتی و بدون رضایت زن طلاقش بده

تقسیط و دیگر هیچ

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
بابا مهریه چبه؟_ مگ میخوای طلاق بگیری؟ اگ شوهرت عاشقته و دیوامته همیشه طرفته مهریه بگو هرچقد خاستن ...

عشق چیه کشکه همه عشقاشون

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤