2789
عنوان

همسر دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 29 پست

نمیدونم راست میگی یا نه آخه بعیده کسی از این شکرا بخوره

به هرحال اگه راست میگی اشتباه اولتون با اشتباه دوم کامل نکن

به شوهرت بگو تمام پول و ملک و همه چی بنامت کنه بره پی کارش ور دل زن جدیدش

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
کار دعا نویس نیست،از این شوهر ،شوهر در نمیاد،خودت رو نجات بده

خودش قبول کرده 

شوهرش هم از خداحواسته 

من کاربر قدیمی نی نی سایتم که تعلیق شده ام. هر سوالی درباره هر موضوعی داشتید پاسخ گوی سوالات شما هستم. سوالاتی از قبیل: روابط زن و شوهر، برقراری ارتباط بین زن و شوهر، آموزشی و تحصیلی، اعتماد به نفس، دوری و پرهیز از استرس و خودخوری کردن، مسائل زناشویی و ... 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بچه هافک کنم خودش فهمیده باشه اشتباه کرده نیومده شما بهش یاداوری کنین ک ی عدتون پزفهمیدگیتونواینجامیدید........ تو شرایط بد و ناراحت کننده اگه میتونین عاقل باشین وگرنه هرکسی تو شرایط اروم و عادی عاقل هست..... راهکارخواسته

علت خاصی داشت ک رضایت دادی؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

میدونم اشتباه کردم.

مشکل رابطه جنسی داشتم.

الان شوهرم خودش راضیه جدا بشه ازون خانم و میگه منم اصلا دیگه نیاز به رابطه ندارم. ما سنمون حدود ۵۰ ساله. بچه و کم سال نیستیم. شوهرم میگه دور از مردانگیه بگم طلاق بگیره. خودش باید بخواد طلاقش بدم.

میدونم دعا نویسهای خوب هستن

در ضمن هروقت شوهرم پیش منه، رابطمون عالیه، میره خونه اون رابطه‌اش با من افتضاح میشه و حرفهایی میزنه منو میسوزونه. بیشتر چون فکر میکنم اون زن اهل دعا و جادو و ... هست، میخوام از همون طریق از زندگیمون دورش کنم