2777
2789
وای آره شاید با زنش جدا بخوابن 😐 همون شناسنامه بهتره 

ن میرفته دستشویی چت میکرده 

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=244072372]ای بابا من با یکی چندین ماه در ارتباط بودم برای آشنایی بعد چندین ماه تو خیابون با ز ...

عزیزم این آدمی من باهاش اشنا شدم میگفت قبلا دوست دختر نو زندگیش داشته و فلان من هم گفتم بالاخره مردا همه از این دوستیا داشتن ولی بعد که با زن و بچش دیدمش موندم چطوری اینجور دوستی هایی داشته زنش متوجه نشده اما من حس میکنم زنش متوجه شده ولی کاری ازش بر نیومده شاید نمیدونم واقعا 

من که هیچی من یه پبام دادم بهش گفتم نمیبخشمت دیگه باهاش صحبت نکردم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
[QUOTE=244072372]ای بابا من با یکی چندین ماه در ارتباط بودم برای آشنایی بعد چندین ماه تو خیابون با ز ...

اره چت میکرد کارش جوری بود که بعضی شب ها شیفت بود چت میکرد اما یه وقتا میگفت سرم شلوغه همش سرکارم پدر مادرم بهم گیر میگن زن بگیر الان نمیتونم همش جلو اونا چت کنم من ساده هم باور کردم

اره چت میکرد کارش جوری بود که بعضی شب ها شیفت بود چت میکرد اما یه وقتا میگفت سرم شلوغه همش سرکارم پد ...

هی خدا

بیچاره ما زنا و دخترا

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
هی خدا بیچاره ما زنا و دخترا

اره بخدا میدونی جوری رفتارمیکرد

اصلااااااا بهش نمیومد پدر دو تا بچه باشه بخدا از دو هفته پیش که دیدمش هنوز هنگم 

که این آدم چطور پدر بوده 

مثل پسرای مجرد بود رفتاراش

چه مجرد باشه نباشه

بنظرم ردش کن بره .چرا باید دوباره برگردین تو رابطه؟اون که رفته چرا راش میدی تو زندگیت؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
اره بخدا میدونی جوری رفتارمیکرد  اصلااااااا بهش نمیومد پدر دوتا بچه باشه بخدا از دو هفته پیش ک ...

همسر منم هیچکس تشخیص نمیده ک پدر دوتا بچه باشه😔اکثرنم کارش تا ۱۲ شب طول میکشه گاهیم بشینن تا ۱ اینطورا حس بدیه

همسر منم هیچکس تشخیص نمیده ک پدر دوتا بچه باشه😔اکثرنم کارش تا ۱۲ شب طول میکشه گاهیم بشینن تا ۱ اینط ...

مگه بهت خیانت کرده؟

مگه بهت خیانت کرده؟

خیلی راحته دیگه براش فک کن تا ساعت ۱۲ و ۱ شب بیرون باشی  چت و تماس و حتی دیدار راحته دیگه

بعله متاسفانه دیدم

خیلی راحته دیگه براش فک کن تا ساعت ۱۲ و ۱ شب بیرون باشی  چت و تماس و حتی دیدار راحته دیگه بعله ...

چقدر بد و سخت 

واقعا خاک تو سر اینجور مردا 

😪😪😪

خدا کمکت کنه گلم

چقدر بد و سخت  واقعا خاک تو سر اینجور مردا  😪😪😪 خدا کمکت کنه گلم

فداتشم ممنون عزیزم

😔الان ک تاپیکو دیدم یاداون روزا افتادم