2777
2789
چرا؟

میگن برا سلامتی ضرر داره از طرفی نماز میخونم از طرفی اصلا به لاک و کاشت ناخن علاقه ندارم حتی تو عروسیا یا تولدا هم لاک نمیزنم از طرفی ناخنام همیشه کوتاهه🤧

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من دوبار انجام دادم ولی خیلی پشیمونم. کاش هیچوقت نمیکردم. ناخنای خودم خیلی بهتره. کاشت ناخنامو نابود ...

من ناخونام بلن نمیشع اصن بلندم بشه میشکنه واس همون کاشت میکنم خیلی دوس دارم ولی پولش زورم میاد بدم😑

الان دقیقا منم گیر همینم ،اگر ترمیم نرم زشته بدم میاد خودم،میگم ریموو کنم همون طبیعیو لاک بزنم🤕

منم وقت ترمیممه حدودا ۱۵۰ میشه هم زورم میاد برم هم میگم دیگ تابستون تموم شع سال آخرم میرم مدرسه نمیتونم بکارم لااقل تابستونو بکارم فقد🥲

من ناخونام بلن نمیشع اصن بلندم بشه میشکنه واس همون کاشت میکنم خیلی دوس دارم ولی پولش زورم میاد بدم😑

شیر و لبنیات زیاد بخور. به ناخنات روغن بزن. سالم می‌مونن. البته اگه دوس داری کاشت انجام بدی که دیگه بحثش جداس

خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده