2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت دوهفته بعد پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 3256 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلش نزدی اصلا؟ میشه دقیق بگی چه علاعمی داستی لطفا منم 2 هفته عقب انداختم

چرا بی بی چک نمیزنی

خدایا درونم طوفانی بر پاست خودت آرامش کن،میدونم به زودی حال دل منم خوب میشه به امید خودت... لطفاً واسه سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنید  
دوهفته پیش پریود بودم رحمم خیلی درد میکرد بی بی چک زدم

پریود قبلیت مثل همیشه بود؟

خدایا درونم طوفانی بر پاست خودت آرامش کن،میدونم به زودی حال دل منم خوب میشه به امید خودت... لطفاً واسه سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنید  
نگفت دو هفته عقب انداخته ها روز ۱۴ سیکلشه

متوجه شدم

دوره سیگل هر نفر فرق داره

من خودم دهم سیکل تخمک گذاریمه

ایشونم احتمال بارداریشون وجود داره اگه تخمکشون زود آزاد شده باشه

ی هفته پیش گذاشتم منفی شد دیگ نزدم

یکی دیگه هم بزن مارک روژان بگیر واسه من سه روز قبل موعدم مثبت شد

متوجه شدم دوره سیگل هر نفر فرق داره من خودم دهم سیکل تخمک گذاریمه ایشونم احتمال بارداریشون وجود د ...

حتی اگه روز دهم هم تخک گذاریش باشه بازم ۴ روز بعد بیبی چک نشون نمیده

ازمایش هم میگن حداقل یه هفته بعد از لقاح

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

حتی اگه روز دهم هم تخک گذاریش باشه بازم ۴ روز بعد بیبی چک نشون نمیده ازمایش هم میگن حداقل یه هفته ب ...

گفتم برای من دهم نگفتم برای ایشون

طول دوره پریود اگه ۲۴ روزه باشه تخمکگذاری حتی بالافاصله بعد پریود هم انجام میشه

حالا شما خودتونو ناراحت نکنید آزمایش میدن مشخص میشه

هم نظر شما ۱۰۰ در۱۰۰ نیس هم نظر بنده

گفتم برای من دهم نگفتم برای ایشون طول دوره پریود اگه ۲۴ روزه باشه تخمکگذاری حتی بالافاصله بعد پریود ...

ناراحت چرا؟ برام سواله

گمونم شما ناراحت شدی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

امیدی ندارم ولی باشه ندارم باید تهیه کنم

مگه سابقه تاخیر داری؟