2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سمت شوش و دزفول

اووی یا خدا😑

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
باش گلم شمارش پی وی بده

عزیزم چکار کردی؟شمارشو داد استارتر؟

اگر کارت درست شد به منم بگو لطفا 

حتما بم خبر بده آجی 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
عزیزم چکار کردی؟شمارشو داد استارتر؟ اگر کارت درست شد به منم بگو لطفا  حتما بم خبر بده آجی&nbs ...

اره بهم داد 

نمیدونم چی میشه توکل بخدا فعلا بخاطر عید میگن طرف مهمان داره ولی قرار برام پیگیری کنن دعا کن این بار جواب بگیرم حتما بت میگم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
اره بهم داد  نمیدونم چی میشه توکل بخدا فعلا بخاطر عید میگن طرف مهمان داره ولی قرار برام پیگیری ...

انشاالله عزیزم حتما خبرم کن من خیلی متاسفانه مشکلات دارم اطرافیان هم ولمون نمیکنن نمیدونی چی کشیدم

چند سالته؟ من ۳۵

جدا شدی میخوای برگرده؟ 

انشاالله عزیزم حتما خبرم کن من خیلی متاسفانه مشکلات دارم اطرافیان هم ولمون نمیکنن نمیدونی چی کشیدم ...

۲۴ سالمه

منم بخاطر اطرافیان ک ارامش ندارم همه چی خوبه وقتی علنی میشه ب بدترین شکل میره

اره میخوام برگرده دیگ ن وقت دارم ن جونی

اگ الان نیاد بزارم سر کیف خودش برگرده هیشکی دیگ نمیزار این وصلت سر بگیره😔

۲۴ سالمه منم بخاطر اطرافیان ک ارامش ندارم همه چی خوبه وقتی علنی میشه ب بدترین شکل میره اره میخوام ...

ببین آجی مردم دین و ایمانشون رفته 😑

من یکی از اطرافیان نزدیکم میره دعا میگیره برا جدایی ما😕

چی بگم والا 

منم خسته شدم فقط به خدا و قرآن پناه میبرم از شرشون

انشاالله به زودی مشکلت حل بشه 

ببین آجی مردم دین و ایمانشون رفته 😑 من یکی از اطرافیان نزدیکم میره دعا میگیره برا جدایی ما😕 چی ب ...

خدا لعنتش کن شما ک دیگ ازدواج کردین اون پی چیه