بچ ها نی نی سایت قبلیم چون تازه فهمیده بودم همچین دینیم وجود داره در موردش تاپیک زدم ک بیشتر بفهمم ازش تعلیق کردنش الان چیکار کنم من اون نی نی سایت میخام
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
عزیزم چکار کردی؟شمارشو داد استارتر؟ اگر کارت درست شد به منم بگو لطفا حتما بم خبر بده آجی&nbs ...
اره بهم داد
نمیدونم چی میشه توکل بخدا فعلا بخاطر عید میگن طرف مهمان داره ولی قرار برام پیگیری کنن دعا کن این بار جواب بگیرم حتما بت میگم
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
انشاالله عزیزم حتما خبرم کن من خیلی متاسفانه مشکلات دارم اطرافیان هم ولمون نمیکنن نمیدونی چی کشیدم ...
۲۴ سالمه
منم بخاطر اطرافیان ک ارامش ندارم همه چی خوبه وقتی علنی میشه ب بدترین شکل میره
اره میخوام برگرده دیگ ن وقت دارم ن جونی
اگ الان نیاد بزارم سر کیف خودش برگرده هیشکی دیگ نمیزار این وصلت سر بگیره😔
ببین آجی مردم دین و ایمانشون رفته 😑 من یکی از اطرافیان نزدیکم میره دعا میگیره برا جدایی ما😕 چی ب ...
خدا لعنتش کن شما ک دیگ ازدواج کردین اون پی چیه