2777
2789
عنوان

گربه بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 37 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هزینه تقریبی خوراک و دکترش خاکش همه دمو دستگاهش ماهانه چقدره تقریبا، ک هرچی خوبشو بگیرم براش

اتفاقا امروز دانپزشکی بودم. 

غذای خشک خوب که رویال کنین هستش که تقریبا الان نزدیک ۲ تومنه

خاکش هم هرموقع دیگه خیلی جیشش نفوذ کرده بود‌ تو خاک و هیچ جوره درست نمیشد، عوض کن. من امروز ۱۰ کیلوییشو خریدم ۴۶ تومن. 

وپیشنهاد من اینه که خاکشو‌ تهیه کن و یه بسته هم پودر نانو جذب خاک گربه بگیر که هروقت بوی خاکش غیر قابل تحمل شد از اونا بزنی و مجبور نباشی هر دقیقه خاکشو عوض کنی. 

من خیلی بی پرده گفتم که با چشم باز تصمیم درستو بگیری.  در کل یه سری مزایا نسبت به سگ داره ولی ...

بعد سگ ی بویی میده ک اصن انگار تو تن زبون بسته س، گربه هم همون جوره؟ بوی خاصی نمیده ک اون محدوده نشستنش مشخص باش قشنگ؟ 

این غذا خشک رویال تا چند روز براش بسه؟ چند کیلویی؟ 

۲ کیلوییش برا ۱ یا نهایتش ۱ ماه و نیم. 

میتونی غذای خشک های ارزون تر بخری که راحت تر از پس هزینه هاش بربیای. 

رفلکس مارک خوبیه 

بعد سگ ی بویی میده ک اصن انگار تو تن زبون بسته س، گربه هم همون جوره؟ بوی خاصی نمیده ک اون محدوده نشس ...

گربه اصلا اونجوری نیست. گربه بوی بهشت میده🤤

خیلیییی عسلن و بوی خوبی میدن. ادم میخواد زرن و زرت ماچشون کنه

میگن اینایی ک گربه دارن دستو پنجه شون همیشه زخمه راسته؟ 

آره خب اونم حیونه شیطونه

نه از سر وحشی بودن اما کلا به پر پا میپیچن

ولی درد نداره

یه گربه تو خونه ما میومد میرفت من چون حیونارو دوست دارم زود انس میگیرم

میومد کنارم خودشو میمالید به من یا دستمو با پنجولاش میگرفت بعد میزاشت دهنش گاز میگرفت😁

اگه احساس خطر کنه اونوقته که چنگالاشو میکشه سر و صورتت چون ترسیده

۲ کیلوییش برا ۱ یا نهایتش ۱ ماه و نیم.  میتونی غذای خشک های ارزون تر بخری که راحت تر از پس هزی ...

اگ بگیرم براش بهترین میگیرم ک حقش گردنم نمونه خدا اون دنیا منو بخاطرش ببره جهنم🤣

گربه اصلا اونجوری نیست. گربه بوی بهشت میده🤤 خیلیییی عسلن و بوی خوبی میدن. ادم میخواد زرن و زرت ماچ ...

من نمیدونم سگ تا حالا داشتین یا دوس آشنا داشته باشن برخورد داشته باشین متوجه میشین چ بویی رو میگم یا نه 

من نمیدونم سگ تا حالا داشتین یا دوس آشنا داشته باشن برخورد داشته باشین متوجه میشین چ بویی رو میگم یا ...

من سگ هم داشتم🤣

منظورتو میفهمم چی میگی. 

گربه خودشو تمیز میکنه و موهاش بو بد نمیکیره و مول پشم سگ نیست