2789
قرص خواب خوردم خوابیدم اون موقع   اگ دلت گرفته بود درخواستم قبول کن هر چی خواستی تایپ کن می ...

اگ از کسی هم ناراحتی فک کن من اون طرفم حرفی خواستی بزنی فوشی خواستی بدی ب من بده  اصن هرچی دوست داشتی اگرم نه ک هیچ میفهمم تنهایی گاهی بهتر حالو خوب میکنه تا حرف زدن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قرص خواب خوردم خوابیدم اون موقع   اگ دلت گرفته بود درخواستم قبول کن هر چی خواستی تایپ کن می ...

الهی😢😢😢

چراااااا؟

درخواستت رو که به روی چشم

قبول میکنم

ولی چرا قرص خوردی اخه☹

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

اگ از کسی هم ناراحتی فک کن من اون طرفم حرفی خواستی بزنی فوشی خواستی بدی ب من بده  اصن هرچی دوست ...

نگو اینوووو☹☹☹

تو گلییییی

نه اورثینکینگ داشتم☹

نگو اینوووو☹☹☹ تو گلییییی نه اورثینکینگ داشتم☹

میدونی چ شد؟ من با حملات پانیک اشتباهش گرفتم 😐🤦‍♀️الان سرچ کردم تو اینترنت  گویا فقط فکرو خیال و نگرانی راجب آینده س اره؟؟ مشکل دیگ ای هم داری؟

😰☹چ کار کنم برات ؟؟؟🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ بیداری ؟؟ من کتاب کامل حافظ رو دارم میخوای نیت کنی برات فا ل ...

عزییییزمییییی

همین که هستی و سعی کنی حالت خوب باشه برام کافیه💗💗💗

باشه نیت کردم

البته اگر برات زحمتی نیست

عزییییزمییییی همین که هستی و سعی کنی حالت خوب باشه برام کافیه💗💗💗 باشه نیت کردم البته اگر برات ...

الان میگیرم خیز باشه 

نه بابا چ زحمتی 

درضمن من خوبم نگرانم نباش فقط یکم دلم گرفته همین تو خودت خوب باشی منم خوبم💞

الان میگیرم خیز باشه  نه بابا چ زحمتی  درضمن من خوبم نگرانم نباش فقط یکم دلم گرفته همین ...

😘😘😘😘😘😘💜

میدونم چه حسی داری منم زیاد اینجوری میشم حتی تو جمع های شلوغ که نشستم

ما خوب میشیم و از پسش بر میایم💜

سری سودایی و دلی بیقرار و نا آرام داری. خیال عشقی را در سر می‌پرورانید ک امید وصال از آن نداری. خودرا ب دست تقدیر بسپار که انسان را توان گریز از سرنوشت نیست.ب آنچه خداوند برای تو حکم فرموده راضی باش که صلاح تو مسلما در آن است. فا ل ۲۶۶  فرشته عشق