2777
2789

نگو نگو😥😥😥

دو تا ماشین ۲۰۶ تو یه سمت خیابون پشت هم پارک کرده بودن

منم از دور شوهرم رو دیدم پشت ماشینه🤣🤣

رفتم سوار شدم

چشمتون بد نبینه

از استرس اشتباها تو اون یکی ماشینه سوار شدم 😕🤣🤣🤣برگشتم دیدم یه پسرهههه خیره به من

از خجالت آب شدم

ویی یادم اوند چقد تباه بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فشار پایینم وقتی میترسم یا استرس دارم بدنم میلرزه اولین بار بدنم میلرزید  هی میگفت نترس من ...

😂😂😂😂

لطفا دعا کن عشقم خوب بشه اجرت با امام حسین❤💕راه خیلی سختی در پیش دارم باید درسم تموم بشه عشقم کار بهتری پیدا کنه تا بیاد و منو ببره نگهداره🥺🐈اولین قرار رژ نداشتم خودکار صورتی مالیدم به لبم وقتی دید خودکار همون لحظه رفت برام رژ خرید 💄رفتیم کافه گردنبند که اسمم بود انداخت گردنم ☕نشستم کنارش دستمو محکم گرفت انگار هیچ غم و غصه ای نداشتم همه رو یادم رفت 🤝 
ب نون گفتم نین😐

🤣🤣🤣🤣

لطفا دعا کن عشقم خوب بشه اجرت با امام حسین❤💕راه خیلی سختی در پیش دارم باید درسم تموم بشه عشقم کار بهتری پیدا کنه تا بیاد و منو ببره نگهداره🥺🐈اولین قرار رژ نداشتم خودکار صورتی مالیدم به لبم وقتی دید خودکار همون لحظه رفت برام رژ خرید 💄رفتیم کافه گردنبند که اسمم بود انداخت گردنم ☕نشستم کنارش دستمو محکم گرفت انگار هیچ غم و غصه ای نداشتم همه رو یادم رفت 🤝 

اولین دیدار که سوتی نداشتیم اما یبار سوار ماشین شدم یهو دیدیم گوشیش نیست.همه جارو گشتیم.هی زنگ میزدم فقط بوق آزاد میخورد رفت تو مغازه ای که خرید کرده بود رو گشت

تهش فهمیدم نشستم روش🤣🤣🤣🤣🤣🤣اینقدر خجالت کشیدم

اونم نمیدونست بخنده یا نه🤣🤣

گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍
نگو نگو😥😥😥 دو تا ماشین ۲۰۶ تو یه سمت خیابون پشت هم پارک کرده بودن منم از دور شوهرم رو دیدم پشت ...

جر😂😂🤣🤣🤣

من فشار پایینم وقتی میترسم یا استرس دارم بدنم میلرزه اولین بار بدنم میلرزید  هی میگفت نترس من ...

وای منم اینجوری ام اولین بار که دیدمش دستام میلرزیددد😂

یادتونه ی کلیپی کمدینای اینستا میساختن دختره با پسره دعواشون میشد دختره میخواست بره بعد آستین لباسش گیر میکرد ب دستگیره ی در بعد هی ب پسره میگفت ولم کن و اینا؟خب من ی بار تو همون کافه ای ک باهاش آشنا شدم با دوستم بحثم شد پاشدم برم دقیقا همین اتفاق افتاد بعد ی لحظه برگشتم دیدم دوستم داره گوشیشو ک افتاده رو زمین برمیداره رلمو دوستشم داشتن میخندیدن ینی مردم اون لحظه😂😂😂🤦‍♀️ایشالا قسمت همتون😂😂💔

بهم کادو سیم کارت ایرانسل داد باعکس خودش سال ۸۸بود منن چادرکرده بودم بادمپایی پلاستیکی😑😐

وای عالی 🙏😂

میشه اگه امضامو دیدی یه ثانیه چشماتو ببندی از خدا بخوای کمکم کنه ؟! 😃🌱 ممنونم گشنگم