2777
2789
عنوان

سرطان سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 39 پست
نمیشه اخه جزگریه هیچکاری نمیتونم

حق داری 

من معلمم سرطان بدخیم داشت دوا درمون کرد خوب شد

از من سالم تر ه

تازه این بدترین حالت ممکنشه که من گفتم

مال شما ممکنه اصن چیز بدی نباشه و ببین دکترت چی میگه

فقط روحیتو نگه دار

ایمانتو قوی کن

بچه داری؟

گفت فعلا نمونه‌برداری نمیگم بری گفت درمان نداره دارو نداره گفت تحت نظرباش اگر بزرگ بشه عمل میشه و... ...

دختر خوب منم سینم ده سال پره کیست و فیبرو کیستیکه، چرا انرژی منفی میدی به خودت، سرطان کجا بود😐چند سالتونه؟

خسته از جهان آدمها، می روم درخت برگردم🕊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هایپو هم قبلا برام میزد ی نوع توده خوش خیم هست انو نود هم تورم غده لنفاوی در مبارزه با ویروس یا عفون ...

خب اخرش چی میشه ازبین میبره جذب میشه یا همینجوری میمونه؟؟؟داروش چیه؟

دختر خوب منم سینم ده سال پره کیست و فیبرو کیستیکه، چرا انرژی منفی میدی به خودت، سرطان کجا بود😐چند س ...

فقط بخاطر کیست نگران نیستم ک کیست فکرکنم با ویتامین eازبین میره یاجذب میشه...بقیش نگرانم..۲۶سال

خدابهتون سلامتی بده.مرسی عزیز

گل رز مغربی بخور، کلم سفید خیلی خوبه سویا هم از خشکبارفروشی بخر مویز، اینا خوبن، قهوه فلفل نمک فست فود نخور کیستاتم خوب میشن انشااله، دلم روشنه که اونی که فکر میکنی نیست، همه ی انرژی های مثبتم واسه تو😘🤩

خسته از جهان آدمها، می روم درخت برگردم🕊
خب اخرش چی میشه ازبین میبره جذب میشه یا همینجوری میمونه؟؟؟داروش چیه؟

کیست هم از بین نمیره بهترین حالت اینه که یا تغییر نکنه یا  کوچکتر بشه هیچی فقط باید مرتب چکاب بری و سبک زندگی ات رو سالم کنی منم حدودا 6 سالی هست که تحت نظرم به هرحال برای هر خانمی لازمه سالی یکبار چکاب بره 

گل رز مغربی بخور، کلم سفید خیلی خوبه سویا هم از خشکبارفروشی بخر مویز، اینا خوبن، قهوه فلفل نمک فست ف ...

سویا روی هورمون زنانه تاثیر داره دکتر من میگه اگرچه ثابت نشده اما بهتره چیزهایی که روی هورمون ها تاثیر میذاره خورده نشه حتی قرص های جلوگیری رو هم میگن مصرف نکنید 

کیست هم از بین نمیره بهترین حالت اینه که یا تغییر نکنه یا  کوچکتر بشه هیچی فقط باید مرتب چکاب ب ...

شما که مشکل منو دارید میشه کمکم کنید چیکار کنم چیکار نکنم چیابخورم چیا نخورم خواهش میکنم