2777
2789
عنوان

لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 29 پست
روی مچ دستش عزیزم 

من خودم مچ دستم ظریفه یه مدت ورزش میکردم وزن کل بدنم میاومد رو دستام بعد یه مدت دیدم پشت دستم برجسته شده و بعدش مچ دردم شروع شد

شاید ایشون هم به دستشون فشارآوردن

من سعی کردم دیگه بهش فشار نیارم یه مدت هم شبا میخواستم بخوابم روش سکه میذاشتم میبستم

اما مراعات کردنه بیشتر جواب داد

چندماه زول کشید ولی خداروشکر خوب شد

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من خودم مچ دستم ظریفه یه مدت ورزش میکردم وزن کل بدنم میاومد رو دستام بعد یه مدت دیدم پشت دستم برجسته ...

الان من برم دکتر داداشم میترسه خیلی ناراحته یهویی متوجه شد با سکه ببندیمش یه مدت پناه بر خدا

ببین احتمالا کار زیاد انجام داده

حتما بره ارتوپد،منم خودم دستم داره اون حالتو

ان شاالله که چیز مهمی نیست،معمولا چیز خطرناکی نیستن ولی باز دکتر باید ببینه

الان من خودم مراعات میکنم هیچ دارویی نمیخواد

ببین احتمالا کار زیاد انجام داده حتما بره ارتوپد،منم خودم دستم داره اون حالتو ان شاالله که چیز مهم ...

نمیدونم سنش کمه گوشی و اینچیزا زیاد میگره همش دستشه  مشق زیاد مینویسه خدا میدونه پناه بر خدا من که طاقت ندارم

۱۳ عزیزم

نگران نباشید بهش بگید یه کیست سادست که از فشارآوردن به دستش ایجاد شده مراعاتش کنه خوب میشه. من یه مدت درد میگرفت که شبا با شال میبستم میخوابیدم بعد فهمیدم چیه و مربیم بهم گفت سکه بزار روش دیگه نگرانیم از بین رفت دیدم یه چیز عادی و فراگیره

اگه دقت کنی اکثر خیاط های خانم پشت دستشون داره

نگران نباشید بهش بگید یه کیست سادست که از فشارآوردن به دستش ایجاد شده مراعاتش کنه خوب میشه. من یه مد ...

مرسی خدا خیرت بده باز یکم خیالم راحت شد میبندیمش یه مدت خوب نشد میبریم دکتر ممنون عزیزم

مرسی خدا خیرت بده باز یکم خیالم راحت شد میبندیمش یه مدت خوب نشد میبریم دکتر ممنون عزیزم

راستی یه چیزی یادم اومد اگه یکسره پای کامپوتر هستن میتونه به خاطر موس باشه چون مچ خم میشه باید از موس پد استفاده کنن