2777
2789
عنوان

خواستگاری😍

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 20 پست
چی گفت گلی؟

بینی عمل کردم بعد ازبینی یباربیشترسراغ نگرفت البت گفت پیام نمیدم میترسم کسی ببینه خودت بهوش اومدی و خوب بودی بده دادم خوب بودحالم پرسید سراغ گرفت بعد کلا سردبود ولی بهش پیام میدادم یکی دوبارش عاشقانه بودتاپیام نمیدادم نمیداد بهش گفتم چرانیستی کجای گفت توعمل کردی استراحت کن خوب بشی منم سرم شلوغ درگیرکاربارم خدایی اینوراس میگع بعدباز بعددوسه روززنگ زدم وسراغ گرفتم گفت قیافت عمل کردی عوض شده عین غریبه هاشدی من اون قبلیو قبل عمل دوس دار اونوانتخاب کردم سرم شدیدا شلوغه این سرشلوغیش خدایی اطلاع دارم راس مبگ حتی روزجمعه هم سرکاربودامروز اینقددلم گرفت گفت بخاطراین یکم سردشدم🥺🥺

دیگ منم سراغش نگرفتم تاخودش نگیره بنظرت بازبرمیگرده سراغ میگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بینی عمل کردم بعد ازبینی یباربیشترسراغ نگرفت البت گفت پیام نمیدم میترسم کسی ببینه خودت بهوش اومدی و ...

🥺🥺🥺🥺🥺❤❤❤ برمیگرده بحق عشق حضرت علی ب حضرت فاطمه برمیگرده❤❤

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما 🙂🙂                             غافل از آن که خدا هست در اندیشه ما 
🥺🥺🥺🥺🥺❤❤❤ برمیگرده بحق عشق حضرت علی ب حضرت فاطمه برمیگرده❤❤

مرسی فدات شم چقدبغضم گرفت ازدعای قشنگت انشالا ک برگرده قربونت برم خدادلت ابدی شادکنه🥺❤❤

مرسی فدات شم چقدبغضم گرفت ازدعای قشنگت انشالا ک برگرده قربونت برم خدادلت ابدی شادکنه🥺❤❤

❤❤❤❤❤❤❤❤😘😘😘 قربونت برم

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما 🙂🙂                             غافل از آن که خدا هست در اندیشه ما