2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید زیاد رو حرفام حالا حساب نکنیا ولی نوید تو رو به عنوان یکی از معیار هاش در نظر گرفته ولی پسر س ...

فدای تو اتفاقا حس کردم درست میگی فقط مامانزهلا من‌نفهمیدم‌پیام فقط انتخابش منم یانوید؟؟؟

چون‌نوید پسر سهیلاخانم هستش 

فکرکنم توی جمله اولی اشتباه نوشتید 

میشه بیزحمت دوباره بگید برام مهمه😢😢😢

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
فدای تو اتفاقا حس کردم درست میگی فقط مامانزهلا من‌نفهمیدم‌پیام فقط انتخابش منم یانوید؟؟؟ چون‌نوید پ ...

پسر سهیلا خانم فقط به تو فکر میکنه که بیاد خاستاریت ولی اون یکی تو رو بین انتخاباش گذاشته یهنی چند مورد و زیر نظر داره که یکیش تویی.البته شاید گلم زیاد به حرفم متکی نباش فقط حسم میگخ

دوتا خواهر دارم.. منظورم شوهرم بود چجوریه چندتا بچه ان😂 ان شاءالله همین طوری ک میگی باشع 

نمیدونم گلم اینا واست مهم نباشه اگه ۵ تا خواهر و ۴ برادر هم داشته باشع این تو هستی که باید با بالهات هم بهش اوج بدی هم مراقبت

پسر سهیلا خانم فقط به تو فکر میکنه که بیاد خاستاریت ولی اون یکی تو رو بین انتخاباش گذاشته یهنی چند م ...

گلمم بنظرت حس پسرخالم بهم چیه؟؟؟؟

خصوصیاتمو بگو گلم 🤩😊

و اگه استوری بزارم از ماه و زیرش بنویسم مثله انعکاس ماه روی آب همونقدر نزدیک اما دور..

ریپلای میکنه؟؟؟

چی فگر‌میکنه؟؟

ماشبنشو نهههه ولی مشکلش حل میشه  تو هفته اینده میبینیش💜

ماشینشو نفروخت

مشکلش انگار داره حل میشع 🥺🥺

مرسی ❤️

مآ اَز تَبآر بُغضیمْ ،آسودِگی رَوآ نیست...🎈🖇️                         انقد تو این زندگی دهنم سرویس نشده که آخرش بیان زیر اعلامیم بزنن شادروان ، بنویسید مرحوم «پــاره دو عالم » (: