2777
2789
یه نفر می خواد بینتون رو به هم بزنه ولی موفق نمی شه چون شما فقط رو دوست داره  اگه دوسش داری که ...

اون مشخص نی کی هست!؟

اره دوسش دارم 

میترسم پا پیش بزارم از اینکه نشه ... بعد حس بدی دارم با کسی باشه از این هم میترسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوال اخری رو باید جواب بدم؟😂 احتمالا شما قبلا کسی تو زندگیتون نبوده ؟ خانم خیلی ارومی هستی و با ا ...

من طلاق میگیرم؟؟؟؟؟

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
چطوری بفهمونم ؟ نمیشه که احساس میکنم خیلی از من سر تره 😏 حالا این محل کاری چه جور ادمی ؟😂

خوب تو جمع بیشتر بهش توجه کن باهاش راحت تر حرف بزن 

می دونم سخته ولی می تونی 

محل کار احتمالا از اون مرد هایی هست که سیاست مدارن و به احتمال بیشتر رئیسته مرد جدی هست ولی شما رو تا حدودی دوست داره ، بیشتر بخاطر اینکه دختر خوبی هستین میاد خواستگاری

اون مشخص نی کی هست!؟ اره دوسش دارم  میترسم پا پیش بزارم از اینکه نشه ... بعد حس بدی دارم با ک ...

یه شخص مشترکه شما هم میشناسینش 

مطمئن باش کسی تو زندگیش نیست غیر از شما در ضمن اگه نشد هم حداقلش اینکه که شما بعدا پشیمون نمی شید

یه شخص مشترکه شما هم میشناسینش  مطمئن باش کسی تو زندگیش نیست غیر از شما در ضمن اگه نشد هم حداق ...

من طلاق میگیرم؟؟؟؟؟

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!