2777
2789
عنوان

کیا ته دیگ بلدن

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 31 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره واقعاً یک نفر که گفته یک استکان برنج نصف استکان آب🙄🙄🙄اونکه دیگه سوپ میشه

شیربرنج میشه بابا 😂😂😂😂

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

اسی ببین اگه قابلمه روحیه وقتی میخوای روغن بریزی کف قابلمه اصلا آب نداشته باشه روغن بریز یکم داغ بشه کف قابلمه همه جاش چرب شده باشه نون بزار با این کار ته دیگ نمیچسبه اگه تفلونه که روغن بریز نون بعدم برنج آب اینا هم نمیخواد بزار دم بکشه یه ساعت بعد دم کشیدن روغن بریز

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
آره برامنم سوال شد آب بریزیم که ته دیگ خوش رنگ نمیشه ترد هم نیست له میشه

من الان توضیح میدم

اگر آب نریزی باید روغن بیشتربریزی همراه با زردچوبه یا زعفران بعدم سیب زمینی یا نون یا برنج رو بریزی،بعد دم کشیدن خیلی هم خوشرنگ میشه

اگه بخوای روغن کمتر بریزی میتونی روغن وزردچوبه رو که ریختی نصف استکان آب بریزی و بعدبرنج یا نون یا سیب زمینی بذاری.....اینم مثل ته دیگ قبلی میشه فقط فرقش اینه اولش شعله رو حتما بایدزیادکنی تا دم بالا بده 

خدایا بی نهایت شکرت
من اصلا آب و روغن نمیریزم همیشه ته دیگ عالی درست میشه  برنج آبکش میکنم قابلمه میزارم تو روغن م ...

خب اگه آب نریزم چیز چیز صدا میده و میسوزه! زیرش

چطور میگی اب نمیریزم

💖
من چرا متوجه نمیشم...همه میگن آب بریز... اسی جون چه ته دیگی منظورت بود که من نفهمیدم... من که ته د ...

ینی برنجو الکس میکنی آب نمیریزی زیرش؟ فقط روغن خالی؟ من اینجوری کنم میسوزه زیرش

💖
خب اگه آب نریزم چیز چیز صدا میده و میسوزه! زیرش چطور میگی اب نمیریزم

شعله کم  باشه اصلا صدا نمیده به مرور آروم دم میکشه ته دیگ هم خوش رنگ

آره برامنم سوال شد آب بریزیم که ته دیگ خوش رنگ نمیشه ترد هم نیست له میشه

آره دقیقا له و خمیری میشه 

ولی خب چطوری تو ایکس کردن برنج زیرش هیچ اب نمیریزی 

میسوزه خب

💖
خیلی جالبه  دفه بعد این کارو انجام میدم خدا کنه خوب دربیاد پیش شوهرم سر بلند بشم

خوب میشه عزیزم 16ساله خونه خودمم همین روشم واسه ته دیگه رازش همون شعله خیلی کم  ویک ساعته روغنش هم کم نباشه عالی میشه

آخی احسنت الهی خوشبخت بمونی  من ۲ هفتس خونه خودمم

قربونت عزیزم 🌹❤️

پس همون نو عروسی مبارک باشه خوشبخت بشی ان شاء الله 💐