2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 25 پست

عزیزم طبق تجربه ایی که دارم میگم  ،اینجور پسرا خیلی تحت تاثیر خانوادشونن،تقریبا حرف حرف پدرشون هست ونمیشه کاریش کرد ،ببین در چه حد وابستگی اش،قبل ازدواج حتما حرف بزن دراین مورد باهاش واگر نمیتونی کنار بیایی حتما تاکید کن روحرفت،که بعدا دردسر نشه برات

نه بیست و شش سالشه

به نظرم برا مردا سن کمیه اعتقادم اینه مرد ها دور بزرگ میشن یه نتیجه دیگه هم داره میتونه اینشکلی باشه که بعد از ازدواج احساس کنه دیگه حد و مرزی نداره و به هر وری میخواد بره خوب فکراتو کن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

باکسی ازدواج کن که مستقل باشه. ولی خب پسرا رو کلا باید خیلی کنترل کرد بیشتر از دخترا، ولی ما توی اون شرایط نیستیم مثلا نمیدونیم این کنترل ناشی از پارانویید هست یا نه، کلا پدران آگاه پسراشون رو کنترل می کنن. این همه مزاحمت های خیابونی، نا امنی برای خانم ها، خشونت کلامی برای خانم ها، اعتیاد فقط به خاطر اینه که پسرا کنترل نمیشن، بیش از حد آزادن. از طرفی کنترل داریم تا کنترل یهو دیدی کلا پارانویید دارن اونوقت بدبخت میشی، ببین باید یه مدت باهاش رفت و آمد کنی. اینم بدون توی دوران نامزدی به شهود زنانت صد در صد اعتماد کن. کوچکترین رفتاری ازش دیدی بدون بعد ازدواج 100 برابره. محکش بزن. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
عزیزم طبق تجربه ایی که دارم میگم  ،اینجور پسرا خیلی تحت تاثیر خانوادشونن،تقریبا حرف حرف پدرشون ...

تا حالا چن بار دیدم ازش ،که با پدرش مخالفت کرده 

برا همین میگم شاید بعدا مشکلی پیش نیاد

خودم تا حالا اینطوری دل خودمو آروم میکنم مثلا رفتیم مشاوره ،پدرش اصرار داشت به من که مشاوره چی گفت ، میگفت هر چی از پسرم میپرسم نمیگه،  فقط میگه که خوب بودیم بهم می خوردیم 

ولی مثلا چیزایی نگران کننده ای که مشاوره بهمون گفته بود داریم به پدرش نگفته بود

تا حالا خیلی دیدم که خیلی چیزا رو نمیره بگه 

برا همین میگم به خودم شاید فرد مستقلیه

باکسی ازدواج کن که مستقل باشه.  خب پسرا رو کلا باید خیلی کنترل کرد بیشتر از دخترا، ولی ما توی اون ...

بنظر خودم یکی از خوبی این کنترل گری پدرش اینه که آدم خیلی چشم و دل پاکیه و خیلی محرم و نامحرم سرش میشه 

مشاوره رفتیم پرسیدم از دکتر گفت بدبینی و پارانوئید نداره و فرد خوشبینیه

بنظر خودم یکی از خوبی این کنترل گری پدرش اینه که آدم خیلی چشم و دل پاکیه و خیلی محرم و نامحرم سرش می ...

تموم شد مبارکه

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
تا حالا چن بار دیدم ازش ،که با پدرش مخالفت کرده  برا همین میگم شاید بعدا مشکلی پیش نیاد خودم ...

ببین عزیزم، خودت باید تشخیص بدی ،معمولا قبل ازدواج اینطور هستن ،اما وقتی ازدواج میکنن حس میکنن فقط باید احترام خانوادشون داشته باشن ،بنابراین نمی‌خواد ناراحتشون کنه و رو حرفش حرف نمیزنه  ،معمولا این خانواده‌ها چون خیلی کنترل گر هستن میخوان از همه چی سردر بیارن ،ببین همسر آیندت چطور آدمی ،با خودش حتما دراین مورد حرف بزن