2777
2789

بهتر كه اول رفتاراي بدشو ديدي من اول دانشگاه كه قبول شدم مثلا باهام خوب بودن اما تا مشكلاتم بوجود اومدن همه شروع كردن به تيكه انداختن بعد من انگار تو يه دوزخي موندم اون چي بود اينا چيه چرا اون موقع اينطوري بود الان باز اينطوريه

یک عدد چپی 

اتفاقا من توی جمع ها خیلی شاد و پر انرژی و ولی الان هیچ جمعی رو دوست ندارم

نباید اینجور باشی.من همه جا شادم اینو که میبینم حالم بد میشه از این همه دورویی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بهتر كه اول رفتاراي بدشو ديدي من اول دانشگاه كه قبول شدم مثلا باهام خوب بودن اما تا مشكلاتم بوجود او ...

باورت نمیشه اصلا لال شدم از این همه وقاحت و دورویی.بهم تهمت زد دستش رو شد همه کاری کرد قبول نشم حالا اومده میگه اش نذری پختم عصرو ...من چیزی جز لبخند نداشتم.واقعا به این فکر میکنم از اینجاهم برم چجور دوهفته یبار و تااخر عمر همچین ادمی باید تو زندگیم باشه

باورت نمیشه اصلا لال شدم از این همه وقاحت و دورویی.بهم تهمت زد دستش رو شد همه کاری کرد قبول نشم حالا اومده میگه اش نذری پختم عصرو ...من چیزی جز لبخند نداشتم.واقعا به این فکر میکنم از اینجاهم برم چجور دوهفته یبار و تااخر عمر همچین ادمی باید تو زندگیم باشه

والا همونو بگو خودمون ميفهميم كه بايد با همچين ادمي قطع ارتباط كرد اخه چجوري ميشه يه ادم تحمل كنه اوايل ميخواي همش خودت بزني به نفهمي تاجايي كه ميشه واسه خودت توجيه ميكني رفتار يكيو ولي دگ دشمني بي دليل كه توجيه نميشه حتي از خودت ميپرسي من چمه كه اينا باهام اينجورين !تازه منكه اهل جواب دادنم نيستم اخرين بار دخترداييمو شستمو پهنش كردم ولي گفتم اين دگ اخرين باره هفت سال ازم كوچيكتره اومده از درامد يك ميليونيش كلاس ميزاره كه من بخاطر تغيير رشتم تاحالا هيچ جايي تجربه كار نداشتم .. منم اعتقادم اصلا اين نيست ولي مجبورم كرد بش غ مستقيم گفتم اره فلاني كه دافه واسه كار همه جا ميخوانش دگ بخودم گفتم بيخيال  اين با خودش درگيره منم به منجلاب ميكشونه😂

یک عدد چپی 

واقعا باید چجور بااین ادما ساخت یا یه عمر دیدشون

من فعلا بهونه درسمو ميارم ترم پنجم ارشدم واسم دعا كن قبول شم طولاني تر شه😂 بابامم چون باهام خ بد حرف زد همونو بهانه كردم الان دو ساله نديدمش ولي خب شوهر داشتن فرق داره .. من نميدونم

یک عدد چپی