2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من یه خواستگار داشتم مذهبی نمیدونم ب چی فکر کرد مامانش فرستاد خونمون😐 ولی هست😂

خودتون مذهبی نیستید؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

چرا حق ناس میکنی عزیزم الان از همه مذهبی های چشم و دل پاک باید حلالیت بطلبی مگه هر گردی گردوعه

منم همشونو نگفتم

گفتم فک نکن ظاهر مذهبی داشتن لزوما به معنای خوب بودنه

چیزی که اطراف خودم زیاد دیدم چون ما با ادمای مذهبی زیاد در ارتباطیم دیدم که میگم

من همشونو نگفتم

جالبه دوستان تعریفشون از مذهب ، بسیج و ریش و چفیه هست! مذهب یعنی ریتم زندگیت بر مبنای رضای خدا و اصول اخلاقی باشه

مذهبی یعنی کسی که قلبش از ترس خدا به سمت گناه نره

انتخاب ی فرد مذهبی یعنی اینکه تو زندگی مشترک تشویش خیلی از رفتارهای دور از اخلاق رو از جانب شریک زندگیت نداشته باشی!

این هم یادتون باشه، کسی که از خدا نترسه به بهونه گریز از دین یا هر چیزی، ازش انتظار خیلی از رفتارها رو میره...

یاعلی

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
منم همشونو نگفتم گفتم فک نکن ظاهر مذهبی داشتن لزوما به معنای خوب بودنه چیزی که اطراف خودم زیاد دید ...

اونا مذهبی نما هستن هر چی به نفعشون باشه اعتقادشون

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

خودتون مذهبی نیستید؟

نه اصلن تایپ همدیگه نبودیم😐😐 کلن ظاهرمون عقایدمون انتخابامون ... حالا اصن بگذریم ک من سنم کمه اصن الان رو مود ازدواج نیستم ولی میگم یه درصدم من میخواستم ازدواج کنم قطعا ما کیس خوبی برای هم نبودیم کلن دوتا ادم با دوتا طرز فکر کاملن متفاوت

جالبه دوستان تعریفشون از مذهب ، بسیج و ریش و چفیه هست! مذهب یعنی ریتم زندگیت بر مبنای رضای خدا و اصو ...

والا شوهر منم از روز اول اومد همین حرفا رو زد

گفت ما باید مبنامون دین باشه

هرجا باهم به نتیجه مشترک نرسیدیم ببینیم خدا و اهل بیت چی میگن تو اون زمینه. کدومش به دین نزدیک تره

بعد اولین نفر هم خودش جا زد 😂

میگفت دروغ نگیم حتی اگه به ضررمون بود. ۳ بار به من دروغای شاخ دار بزرگ گفت حالا خدا میدونه چندبار دروغای سطحی و کوچیک هم گفته

منم همشونو نگفتم گفتم فک نکن ظاهر مذهبی داشتن لزوما به معنای خوب بودنه چیزی که اطراف خودم زیاد دید ...

بخاطر این حرفت گفتم چون به همشون گفتی ...بهشون دقت کردم دیدم همشون سرتا پا یه کرباسن... 

منم اکثر ادمای اطرافم مذهبین و میبینم بخدا  چقد حواسشون هست ک حق کسی ضایع نشه میبینم چقد جلو پدر مادر سرشون پایینه میبینم وقتی میره مسجد پای پدر و مادرش بوس میکنه میبینم چقدر صدقه و نذری میده 

اونا مذهبی نما هستن هر چی به نفعشون باشه اعتقادشون

شوهر من قیافش یه جوریه و همینطور رفتارش یه جوریه هرکی میبینه فک میکنه پسر پیغمبری چیزیه😂😂

ولی اصلا اونطوری ک ملت از پسر مذهبی تصور دارن اصلا اونطوری نیستن. خیلی دیدم خیلی زیاد 

چون بعد ازدواج چشمام باز شد و دقت کردم به همشون

والا شوهر منم از روز اول اومد همین حرفا رو زد گفت ما باید مبنامون دین باشه هرجا باهم به نتیجه مشتر ...

بله اگر مذهبی بودن به صرف کلام و حرف زدن بود که خیلی کار ساده بود! اگر اینطور بود که خدا تو قرآن در یک آیه مستقیما به مسلمون ها خطاب میکنه که ای کسانی که ایمان آوردید، ایمان بیاورید!

این یعنی ایمان قلبی بیارید نه فقط زبانی و در ظاهر!

خدا بهتر از هرکسی بنده هاش رو میشناسه!

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...