2777
2789

عروسی اقوام بود اتقاقا میفهمیدم همه تحسین امیز نگام میکنن خودمم هرررر چقد عکسامو میبینم واقعا خوشکل شده بودم با اینکه زیاد ارایش نداشتم هیچ مشکلی نمیبینم یعنی ن اینکه زیباترینننننن باشم ولی ن تنها از همیشم زشت تر نبودم بلکه خیلی زیبا تر بودم       بعد دختر عموم ک تقریبا رفیق صمینیمه و همیشه هم ازم نظر میخواد نظر مثبت میدم در حالی خوب هر کسی عیب و ایرادات ریزی داره من بخوام اونا رو حساب کنم باید نظر منفی میداوم  کلا آدمی نیستم بی شعورانه مستقیم ب کسی بگم زشتی      

ولی اون اینو گفت منم سین کردم جواب ندادم برام مهم نیست رو اعتماد ب نفسم تاثیر نذاشته ولی  تعجب میکنم من ک هیچوقت از ظاهر کسی عیب نمیگیرم تا حالا دو سه بار پیش اومده غیر این دختر عموم و حرف امروزیش همچین چیزی برام 

بچه ها باور کنید من ظاهرم مشکلی نداره ها بخدا حتی جز خوشکلترینای خانوادم و خیلیا گفتن غیر مستقیم  و البته این دختر عمومم در حد منه قیافش 

نمیتونم عکس بزارم بخاطر اینکه ی نفر عکسا رو برمیداره میزاره اینستا 

حسودهههه

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جواب میدادی چقدر بی شخصیت شدی دختررر 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

پست تر و مشمئزانه تررررر از کسی که به ظاهر دیگران ایراد میگیره بازم خودشه

حالا ایشونم که از حسادت گفته گناهش سنگین تر

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔

منممم دختر عموهام اینجورینن

البته عکس نمیزارن ولی با اینکه تو همه چیز ازشون سرترم منو با خواهرم مقایسه میکنن(دوبهم زنی) ولی من  خوشحالتر میشم🤣🤣

زندگی را ... گر توانستی به کام یکنفر شیرین‌کنی،یاتوانستی زمین تشنه‌ای را سرخوش از باران کنی ...گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس بیرون کنی ...یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی ..گر توانستی به خوان رنگی‌ ات یک رهگذر مهمان کنی ...یا توانستی بدون حاجتی هم، ذکر آن یزدان کنی ...گر توانستی لباس بی ریای عاشقی، بر تن کنی ...میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را بر سر هر کوی و هر برزن زنی...